Cardi B s-a despartit de sotul ei, Offset, la cateva luni de la nasterea fetitei lor. Fanii sunt in SOC

Publicat: 05 Dec. 2018, 19:28 News 3

Cantareata in varsta de 26 de ani a facut un anunt socant pe Instagram, anuntand ca ea si sotul ei, Offset, s-au despartit, insa in conditii bune.

Se pare ca totul a fost facut pe graba in relatia celor doi, nunta a fost facuta in secret iar acum sid espartirea a lovit ca un fulger, atunci cand nimeni nu se astepta.

„Deci toată lumea m-a tot întrebat și știți, am tot încercat să lămuresc lucrurile cu tatăl fetiței mele. Suntem buni prieteni și suntem foarte buni parteneri de afaceri.

Este o persoană cu care vorbesc mereu și ne iubim foarte mult, dar lucrurile nu mai funcționează între noi de foarte mult timp. Nu este vina nimănui, bănuiesc că am încetat să ne mai iubim și acum nu mai suntem împreună.

Cardi B s-a despartit de sotul ei, Offset

Cardi B s-a despartit de sotul ei, Offset

S-ar putea să dureze ceva timp până vom divorța, îl voi iubi întotdeauna deoarece este tatăl fetiței mele’, a spus Cardi B pe profilul ei de Instragram.

Totul parea roz intre cei doi artisti, parand foarte fericiti in timpul ultimului concert sustinut in urm cu o saptamana, mai ales ca intre ei erau gesturi de afectiune.

Cardi B si Offset au o fetita pe doar 5 luni, Kulture Kiari Cephus iar cei doi s-au cunoscut la inceputul anului trecut, iar logodna s-a facut in octombrie, urmand ca apoi sa se casatoreasca chiar in propiul dormitor.

Publicat: 05 Dec. 2018, 19:28 News 3
Pe aceeași temă