Avem secretul pentru a putea scapa de grasimea de pe solduri. Totul in doar 7 zile

Publicat: 05 Dec. 2018, 17:22 Retete & Diete

Pentru orice femeie, grasimea in exces adunata in diferite zone ale corpului reprezinta o mare problema, indiferent de perioada anului.

Insa una dintre cele mai problematice grasimea de pe solduri. Cum aproape orice femeie doreste sa aiba un trup tras ca prin inel, daca exista grasime pe solduri asta poate pune multe probleme.

De accea iti dezvaluim un secret pe care orice femeie care vrea sa slabeasca rapid trebuie sa-l stie.

Trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa

Acesta este primul pas spre a scadea in greutate si pentru a topi graismile. Poti incerca dieta disociata, adica sa consumi doar anumite tipuri de alimente.

In prima zi poti manca carne slaba la gratas sau chiar fiarta, in cea de-a doua legume, in a treia lactate, in a patra peste, in a cinciea fucte, in pentulima neamapar sucuri iar in ultima zi doar oua.

Avem secretul pentru a putea scapa de grasimea de pe solduri

Avem secretul pentru a putea scapa de grasimea de pe solduri

Incearca sa faci cat mai multe exercitii fizice

Pana si medicul recomanda ca in fiecare zi sa faci nimic 30 de minute de sport. Ceea ce este perfect adevarat. Putina activitate fizica imediat dupa ce te-ai trezit este ideala.

Pentru a topi grasimea de pe solduri trebuie sa faci neaparat urmatorul exercitiu. Stai in picioare, ca si cum te-ai aseza pe scaun, cu genunchii mult indoiti, picioarele departate si mainie intinse in fata, paralele cu genunchii tai.

In tot acest timp trebuie ca muschii abdominali si cei ai coapselor sa fie incordati. Stai nemiscata timp de 10 secunde, dupa care revino la pozitia initiala. Trebuie sa faci repetarea de 20 de ori, potrivit divahair.ro.

Publicat: 05 Dec. 2018, 17:22 Retete & Diete
Pe aceeași temă