Mesaje de ‘La multi ani!’ de Sfantul Nicolae! Ce urari inedite le poti face celor dragi care isi serbeaza azi onomastica!

Publicat: 05 Dec. 2018, 15:35 Viral
Mesaje de ‘La multi ani!’ de Sfantul Nicolae! Ce urari inedite le poti face celor dragi care isi serbeaza azi onomastica!

Mesaje de Sfantul Nicolae! Le poti face celor dragi o surpriza, cu ocazia onomasticii, iar noi ti-am pregatit cele mai frumoase mesaje si urari.

Asa cum traditia o cere, trebuie sa le trimitem celor dragi un gand bun, cu ocazia zilei de nume. Mii de romani isi serbeaza pe 6 decembrie ziua de nume, cu ocazia Sfantului Nicolae. Iata o serie de mesaje de Sfantul Nicolae, din care te poti inspira!

Mesaje de Sfantul Nicolae pentru cei dragi

„Iti urez La multi ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!”

„La multi ani cu multa voiosie! Domnul alaturi de tine sa fie, bucurii sa-ti daruiasca, nimic sa nu-ti lipseasca!”

„Ne gandim la tine cu totii si pentru ca astazi este o zi speciala, iti uram un sincer La multi Ani!”

„Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase! La multi ani!”

„Cu ocazia Sfantului Nicolae, va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie, cu cei dragi!”

„Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa iti dea, tot ce iti doresti si vrea!”

„Iti doresc ca Sfantul Nicolae sa iti se implineasca o parte din vise, iar celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!”

„Cu ocazia Sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire, si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!”

Mesaje de Sfantul Nicolae pentru femei

„De Sfantul Nicolae, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare! Un sincer La multi ani!”

„Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! La multi ani!”

„Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate, iar pe stele ce lucesc, fericire iti doresc! La multi ani!”

„Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lume sa gasesti numai fericire! La multi ani!”

„Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa ca o gradina plina cu flori! La multi ani!”

Mesaje amuzante de Sfantul Nicolae!

„Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru scump in alta ghetuta, tot ce as avea nevoie pe lumea asta ar fi intr-o pereche de ghetute… Va iubesc! La multi ani!”

„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Semnat Mos Nicolae”

„Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse … dar din ciocolata! La multi ani!”

„Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti… si ceva in plus. La multi ani frumosi!”

„La multi ani, Nicolae! In viata sa te impiedici de un bolovan de noroc, sa calci intr-o balta de fericire, sa te stropesti din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sanatos!”

(sursa: ziarulunirea.ro, kudika.ro)

 

Publicat: 05 Dec. 2018, 15:35 Viral
Pe aceeași temă