Antonia e dementiala pe manele! Maneaua ei preferata este una obscena rau de tot iar dansul si „hazul” le-a luat de la Alex Velea!

Publicat: 05 Dec. 2018, 15:59 Vedete

Antonia asculta Leo de la Kuweit si Narcisa si stie foarte bine versurile manelelor despre care tu probabil n-ai auzit.

Antonia e dementiala pe manele! Maneaua ei preferata este una obscena rau de tot. Se pare ca artistii autohtoni de top nu se mai feresc sa recunoasca public faptul ca asculta manele si de multe ori aceste melodii ajung sa le placa foarte mult.

Daca ieri la Kiss FM Inna si Irina Rimes au facut spectacol pe manele si au vorbit deschis despre ce manele si ce refrenuri celebre de muzica lautareasca stiu fiecare, acum a venit randul Antoniei sa faca spectacol. Nu doar ca s-a distrat pe manelele pe care cei doi matinali de la Kiss FM le-au pus in studio, dar chiar le-a spus si 2 manele care ii plac ei foarte mult si pe care le asculta des acasa. Antonia chiar a cantat o parte dintre versurile manelelor ei preferate si a salutat-o pe „Narcisa”, o interpreta de manele pe care ea o apreciaza foarte mult.

Primul test pe care insa Antonia l-a picat a fost sa imite cateva sunete pe care Florin Salam le adauga pe versurile lui. Artistei i-a fost practic imposibil sa canta refrenul „raca t taca t taca t taca, ca mitraliera” de la o melodie de-a lui Florin Salam. Dar Antonia nu s-a dat deloc batuta si a pus si ea doua manele pe care le stie bine si pe care efectiv a facut show.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Dec. 2018, 15:59 Vedete
Pe aceeași temă