Cardi B s-a filmat TOPLESS si a postat imaginile pe Instagram. Toata lumea a ramas impresionata de sanii si abdomenul ei! VIDEO

Publicat: 19 Nov. 2018, 11:48 Vedete

Este una dintre artistele cele mai vulgare din SUA, iar asta a facut-o sa castige milioane de fani care acum ii adora imaginile explicite pe care le posteaza.

Cardi B s-a filmat TOPLESS si a postat imaginile pe Instagram! Arata WOW! Cardi B i-a surprins din nou pe fanii ei cu noncomformismul ei, de data asta pozandu-se topless in culise in timp ce se pregatea pentru un concert.

Cardi B este una dintre cele mai mediatizate artiste din SUA si este chiar renumita pentru modul in care reuseste sa se promoveze prin scandaluri sau lucruri mai putin obisnuite. Acum din cate se pare pregateste o linie vestimentara pe care vrea sa o scoata pe piata anul viitor si a vorbit despre asta topless pe Instagram.

Cu siguranta acum toata lumea stie de planurile ei profesionale, pentru ca foarte putini au rezistat sa nud ea play unui filmulet cu artista aproape dezbracata. Renumita pentru limbajul ei vulgar, atat din versurile ei cat si din dialogurile pe care le are cu fanii, Cardi B este una dintre cele mai in voga artiste in aceasta perioada in America.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Nov. 2018, 11:48 Vedete
Pe aceeași temă