Aterizarea fortata a unui avion dupa ce o pasagera a devenit violenta. Ce descoperire a facut femeia pe telefonul sotului ei

Publicat: 08 Nov. 2017, 13:32 Life

Aterizarea fortata a unui avion dupa ce o pasagera a devenit violenta. Femeia calatorea alaturi de sotul si copiii ei. In momentul in care barbatul a adormit dus, aceasta a avut o idee. I-a trecut prin cap sa ii controleze telefonul sotului ei. Asa ca a folosit degetul barbatului pentru a il debloca.

Cum era de asteptat, a dat iama in mesajele de pe toate aplicatiile. Femeia a citit si a facut o descoperire de care orice femeie se teme: sotul ei o insela! Ametita de bauturile pe care le-a servit la bordul aeronavei apartinand Qatar Airways, sotia si-a iesit din fire, informeaza The Independent.

Femeia din Iran nu si-a stapanit furia si nu a tinut cont ca se afla in avion. Si-a trezit sotul si a inceput un scandal imens! Ametita de alcool, sotia a inceput sa isi loveasca sotul. In tot acest timp tipa si urla la el. I-a spus ca a intrat pe telefonul lui mobil si i-a citit mesajele. Asa a aflat ca are o aventura cu o alta femeie.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Nov. 2017, 13:32 Life
Pe aceeași temă