Arestata pentru ca a facut sex in parc. Scenele surprinse de martori par ireale VIDEO

Publicat: 22 mai 2019, 15:33 Autor: madalina m. Viral

O femeie a fost arestata pentru ca a intretinut relatii intime, in public. Momentele intime au avut loc pe timp de zi, cand locul era plin de oameni.

Tanara de 30 de ani a fost arestata pentru ca a facut sex in parc. Cuplul a fost filmat in plin act, in urma cu cateva zile. Odata publicate in mediul online, imaginile au devenit virale, spre socul internautilor. Totul s-a petrecut in parcul Pingle Field, din Oxfordshire.

Femeia a fost arestata pentru indecenta in public, dupa ce cuplul a fost surprins in plin act amoros. La acele momente au asistat si alti oameni, care au inceput sa filmeze si sa faca fotografii. Un astfel de filmulet le-a atras atentia si oamenilor legii, din Marea Britanie.

Femeie arestata pentru ca a facut sex in parc!

Politia s-a sesizat si a remis un mandat de arest. Filmuletul a fost realizat cu un telefon mobil si a circulat intr-un timp record in mediul online. In imagini se poate vedea ca este plina zi afara, dar si ca prin preajma trece si un barbat cu un bebelus!

Arestata pentru ca a facut sex in parc

In plus, foarte multi trecatori se arata socati si deranjati de momentele foarte explicite la care asistau. „La ce ne uitam? Faci poze cu asta?”, poate fi auzit si un martor cum intreaba. Un altul ii raspunde cu „Sunt pur si simplu nebuni. Nu se poate asa ceva!”. Primul sex-club destinat femeilor

Scenele intime au avut loc pe data de 11 mai din acest an, in parcul Pingle Field. Politia a facut un arest in acest sens, existand si foarte multe reclamatii telefonice, in ziua in care a avut loc partida amoroasa. Cea care a ajuns in spatele gratiilor a fost o femeie de 30 de ani, al carui nume nu a fost dezvaluit, din motive evidente.

Politia din Thames Valley a lansat si o investigatie in acest sens si i-a rugat pe martori sa povestesca tot ceea ce au vazut. Femeia arestata s-ar parea ca se afla sub influenta drogurilor cand a decis sa faca sex in public.

„Vrem sa discutam cu toti cei care au asistat la acest incident. Tot ceea ce s-a petrecut a avut loc pe timp de zi, intr-o zona foarte publica si credem ca exista mult mai multi martori care ne pot ajuta. Acestia sunt rugati sa-i contacteze pe ofiterii de politie”, a declarat detectivul Jon Capps.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 22 mai 2019, 15:33 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă