Andreea Raicu a avut nevoie de terapie după ce s-a despărțit de Tudor Chirilă: ”Am fost într-o relație toxică”

Publicat: 11 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase femei din România, nu poate spune că are noroc în dragoste. Andreea Raicu a recunoscut chiar că avut nevoie de terapie după ce s-a despărțit de Tudor Chirilă. 

Foarte discretă în privința detaliilor din viaţa ei personală, Andreea Raicu a vorbit cu greu despre o perioadă dificilă din trecutul ei amoros. Vedeta a preferat să îşi ţină relaţiile departe de ochii şi gurile curioşilor.

Andreea Raicu, relație toxică cu Tudor Chirilă

Cu toate acestea, a fost un moment când a simțit că poate ajuta alte femei prin intermediul experienţelor pe care le-a trăit. Așa că a scos la iveală detalii dureroase din relația cu Tudor Chirilă.

Se pare că cei doi au avut o relaţie plină de suişuri şi coborâşuri, catalogând-o drept toxică, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la terapie. Chiar dacă au trecut ani buni de la despărţire, Andreea Raicu abia acum şi-a făcut curaj să vorbească despre tot ce s-a întâmplat.

Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a mărturisit aceasta.

”Am trăit cu regretul ăsta mulți ani”

Andreea Raicu a postat de curând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, chiar în ziua în care se împlineau 20 de ani de la decesul tatălui ei. Aceasta era tânără când bărbatul s-a stins din viață.

Andreea a recunoscut că un mare regret a fost faptul că nu i-a spus părintelui său că îl iubește. Relația dintre ei nefiind una foarte apropiată.

Acum îmi dau seama că eu semăn foarte bine cu tata la buze și la forma ochilor, deși mulți spuneau că semăn cu mama. Eu n-am avut o relație foarte apropiată și caldă cu el. Când am crescut și am putut să-i zic ceva, am făcut-o, dar când a plecat dintre noi mi-am dat seama că nu i-am spus te iubesc. Am trăit cu regretul ăsta mulți ani. Am vrut să-i fac pe oameni să conștientizeze că ni se întâmplă tuturor să avem momente tensionate cu părinții. Noi toți avem nevoie să auzim că suntem iubiți, chiar dacă o facem prin fapte avem nevoie și de cuvinte.

Părinții mei nu mi-au spus niciodată te iubesc. Atâta timp cât nu ai primit în copilărie, nu știi să dai mai departe. E important ca oamenii din viața noastră să știe că ei sunt importanți în viața noastră. De multe ori te gândești că trebuie să fie ceva senzațional ca să spui asta.

Noi nu suntem obișnuiți cu emoțiile, de asta am și scris acest jurnal al emoțiilor. Avem emoții care s-au strâns în noi și de asta acum oamenii sunt foarte anxioși. Trauma nu e evenimentul, ci felul în care m-am simțit. Capacitatea mea emoțională nu era destul de dezvoltată”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea La Măruță.

Sursa foto: arhiva ciao.ro

Publicat: 11 feb. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă