Alăptarea după operația de mărire a sânilor. E posibil? Specialistul explică!

Publicat: 10 Sep. 2018, 18:20 News 3

Am stat de vorbă cu domnul doctor Gabriel Mazilu.

Anda Adam, Antonia, Bianca Drăgușanu sunt doar trei exemple de vedete care, după ce au apelat la operația de implant mamar, au devenit mămici.

Firească sau nu, prima întrebare care a fost pe buzele tuturor a fost:„Domnule, dar mai poate să alăpteze după ce a făcut operație de mărire a sânilor?”. Deși nu au dorit vreodată să vorbească pe acest subiect, alăptarea după operație de mărire a sânilor rămâne o temă de abordat.

De ce?

Răspunsul este simplu. Operația de mărire a sânilor cu implant mamar este una dintre cele mai populare intervenții realizate în cabinetul medicului estetician.

Cu siguranță, multe dintre pacientele care au apelat la această intervenție se întreabă dacă vor putea alăpta sau nu.

Mai sunt, de asemenea, paciente care și-ar dori să-și facă o operație de implant mamar, dar care nu știu dacă e ok să ia această decizie înainte sau după ce vor aduce pe lume un copil.

Să nu uităm că au existat tot felul de discuții care aduceau în discuție eventuala spargere a protezei cu silicon și migrarea conținutului în lapte…

Există, așadar, o sumedenie de controverse pe care am încercat să le lămurit alături de dr. Gabriel Mazilu, Medic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica.

Alăptarea după operație de mărire a sânilor. E posibil? Specialistul explică!

Din start am aflat următoarele: ”Se poate, bineînțeles că se poate, mai ales că 90% dintre implanturile mamare sunt puse sub mușchi. Sunt foarte puține cazurile când se pune sub glandă. Chiar și atunci, se poate alăpta!”, explică medicul Gabriel Mazilu.

De asemenea, specialistul a ținut să precizeze că în timpul operației de mărire a sânilor, glanda mamară nu suferă absolut deloc pentru că asupra ei nu se intervine.

Există, însă, câteva lucruri pe care trebuie să le avem în vedere atunci când luăm în calcul cele două variante: operația de mărire a sânilor și sarcina, însă despre toate ne-a vorbit domnul doctor Gabriel Mazilu, în interviul de mai jos.

Publicat: 10 Sep. 2018, 18:20 News 3
Pe aceeași temă