Vloggerul IMOGEN, atacat la Buzau. Ce s-a intamplat acolo VIDEO

Publicat: 10 Jul. 2019, 15:51 Life

Neagu Marius, sau IMOGEN, dupa cum este cunoscut pe social media, a creat isterie.

Vloggerul IMOGEN a facut show la Buzau. Totul a inceput atunci cand cunoscutul vlogger roman si-a dat intalnire cu fanii la Buzau, in Piata Dacia.

Insa ceea ce trebuie sa fie o intalnire linistita a degenarat iar sfarsitul a fost complet neasteptat. La un moment dat, a aparut Politia Locala, l-au saltat pe barbat si l-au dus la sediul institutiei.

Vloggerul IMOGEN, atacat la Buzau

Vloggerul IMOGEN, atacat la Buzau

Multi sunt de parere ca insusi IMOGEN ar fi sunat la politie, pentru ca cei 3000 de adolescenti veniti sa-l vada l-au inghesuit si coplesit, incat acesta s-a simtit ca intr-o „cusca” si nu a avut alta alternativa.

Insa altii sunt de parere ca politistii au intervenit din proprie initiativa pentru ca s-a considerat a fi o manifestatie neautorizata si de aceea l-au dus pe IMOGEN la sediul institutiei.

Imediat dupa aceea, sute de tineri au mers la sediul Politiei Locale Buzau pentru a cere eliberarea vloggerului iar acestia s-au conformat in cele din urma iar vlogerul a scapat fara amenda.

„Când Kim Jong Un vizitează Buzăul! Mulțumiri sutelor de persoane prezente. Domnii polițiști nu mi-au făcut nimic, am mers cu ei la secție unde mă așteptam să primesc o amendă foarte mare, am ales să evit tot scandalul și am plecat pe ușa din spate unde aceștia m-au dus la mașina mea. False Ştiri, au fost chiar ok! Era ceva neorganizat totuși”, a scris Imogen dupa incidentul de la Buzau.

„Vă rog nu dezinformați și denigrați Poliția Locală inutil. Când sunt vinovați sunt primul care îi trage la răspundere, dar astăzi au reacționat profesionist și l-au extras pe cunoscutul vlogger din mijlocul fanilor exaltați.

Nu e ușor să fii vedetă… Mă aflam la birou și am crezut că s-a dezlănțuit vreo mișcare #rezist, când colo….sute de adolescenți îl înconjuraseră pe idolul lor. Pur și simplu îl sufocau. E clar… mă fac vlogger” a scris si viceprimarul Buzaului, Ionut Sorin Apostu, potrivit dcnews.ro.

Publicat: 10 Jul. 2019, 15:51 Life
Pe aceeași temă