VIDEO. Loredana Groza, ai zăpăcit toți bărbații! Artista s-a pozat în lenjerie intimă: ”Am rămas fără respirație și nu e din cauza măștii”

Publicat: 28 Jul. 2020, 11:24 Vedete

Loredana Groza nu ratează niciodată să ne uimească cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. De data aceasta, cântăreața a pozat și mai..hot!

Se știe că Lore este o femeie puternică, frumoasă și întotdeauna a știut ce își dorește de la viață. Imaginile de pe social media sunt, cu adevărat, un deliciu pentru bărbați și tineri și nu se sfiește nicio clipă să se pozeze exact așa cum simte. Așa a făcut și de data aceasta, când frumoasa cântăreață, care a împlinit 50 de ani la începutul lunii iunie, s-a fotografiat într-un sutien negru, lăsându-și la vedere bustul generos. Cântăreața se menține în formă, face sport și are mereu grijă la dietă!

Loredana Groza a primit, evident, numeroase aprecieri din partea internauților, dar și o sumedenie de comentarii ”care mai de care”.

”Ce să mai zic.. Am rămas fără respirație și nu e din cauza măștii😍😍😍”, ”Ești fructul interzis ! 🍒😍 😘”, ”Superbă, Finețe, denotă inteligență, respect, eleganță, super clasă, mereu la înălțime! Weekend minunat pentru un OM minunat, alături de cei dragi”, ”Așa mai da… așa te știam… îndrăzneață ❤️❤️❤️”, ”Provocatoare, senzualã..te bagă în boală!😋🤩”, sunt doar o parte din comentariile pe care le-a primit Loredana Groza la o postare super sexy.

Ce cadou a primit Loredana Groza de ziua ei

În data de 10 iunie 2020, frumoasa artistă Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Iar cadoul primit a fost pe măsură! Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar și cadoul primit este, într-adevăr, unul destul de scump! Loredana Groza nu doar că s-a bucurat de flori, dar a primit și un inel masiv din aur.

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am…Noi trăim în același timp”, zice ea pe Instagram. Evident, Lori a continuat să posteze imagini foarte sexy pe rețelele de socializare și chiar a fost copleșită cu multe mesaje, urări de bine de ziua ei de naștere, dar și comentarii siropoase la adresa ei.

Publicat: 28 Jul. 2020, 11:24 Vedete
Pe aceeași temă