Loredana Groza, mai transparentă ca niciodată la o sesiune de cumpărături!

Publicat: 25 Apr. 2022, 10:39 Vedete

Oamenii și-au dat coate pe stradă când au văzut-o pe Loredana Groza îmbrăcată cu o bluză transparentă, care-i lăsa nurii la vedere. Cântăreței nu părea că-i pasă de privirile insistente și a ”defilat” mândră cu stilul ei vestimentar. 

Chiar dacă are 51 de ani, Loredana Groza nu dorește să aibă un stil vestimentar „șters”. Ba chiar ținutele sexy sau ”sclipicioase” sunt la ordinea zilei. De data aceasta, însă, paparazzi au surprins-o cu nurii la vedere!

Deși a ales să se îmbrace complet în negru, „deghizată” și cu o pereche de ochelari mari, cu gluga trasă pe cap, Loredana Groza a putut fi, însă, „descoperită” imediat. Artista nu s-a sfiit să își pună în valoare și bustul generos pe care îl deține.

A purtat, în plină zi, un tricou transparet prin care i-au putut fi văzuți nurii, fapt ce a provocat imaginația bărbaților. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Loredana Groza s-a îndrăgostit de un cameraman

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Publicat: 25 Apr. 2022, 10:39 Vedete
Pe aceeași temă