Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa Loredanei Groza: ”Este o femeie care desface picioarele…”

Publicat: 10 Apr. 2022, 10:16 Vedete

În cadrul emisiunii ”Poliția Modei”, Iulia Albu a făcut o afirmație neașteptată. Stilista a apreciat apariția Loredanei Groza în mediul online, iar subiectul a fost dezbătut alături de invitatul special.

Iulia Albu a mărturisit în cadrul emisiunii faptul că o apreciază pe Loredana Groza pentru aparițiile sale controversate. Și asta pentru că ”nus e ascunde după perdea” și de fiecare dată le oferă femeilor încredere cu privire la aspectul lor fizic.

Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

Loredana Groza: ”Eu am fost întârziată cu sexul”

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Publicat: 10 Apr. 2022, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă