Ce cadou a primit Loredana Groza de ziua ei! Artista s-a pozat super sexy

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:41 Vedete

În data de 10 iunie 2020, frumoasa artistă Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Iar cadoul primit a fost pe măsură!

Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar și cadoul primit este, într-adevăr, unul destul de scump! Loredana Groza nu doar că s-a bucurat de flori, dar, potrivit Spynews, a primit și un inel masiv din aur.

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am…Noi trăim în același timp”, zice ea pe Instagram.

Evident, Lori a continuat să posteze imagini foarte sexy pe rețelele de socializare și chiar a fost copleșită cu multe mesaje, urări de bine de ziua ei de naștere, dar și comentarii siropoase la adresa ei.

”La mulți ani fericiți!🤗😘🌺🌺🌺”, ”La Mulți și Fericiți Ani draga mea Lori, moldoveanca mea adorată și talentată! De abia aștept să te strâng în brațe și să ne revedem cât mai curând! Baftă maximă for ever👍🤗😍🎊🌺🍀🦋🎉♥️🎶👏👏👏”, ”Wow ce frumoasă ești și ce sexi ești. La mulți ani frumoși și sănătoși încă o dată pentru ziua ta Frumusețe😘😘”, sunt doar o parte din mesajele de pe internet.

Loredana Groza a spus adevărul despre operațiile estetice

Mai demult, un medic estetician a vorbit despre chipul artistei și despre câte intervenții estetice ar avea Loredana Groza.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmuleț publicat pe YouTube.

Publicat: 12 Jun. 2020, 09:41 Vedete
Pe aceeași temă