Imagini inedite! Cum arată Loredana Groza atunci când crede că nu o vede nimeni!

Publicat: 25 oct. 2022, 11:40 Autor: Camelia Vedete

”Transformarea” Loredanei Groza este un subiect extrem de controversat. Unora le place, alții spun că exagerează. Artista este mândră însă de corpul ei și nu ratează nicio ocazie să se pozeze. Chiar dacă se întâmplă pe stradă, atunci când crede că nu o vede nimeni. 

Loredana Groza este, poate, cea mai activă artistă pe rețelele de socializare. În toate pozițiile filmează cântăreața, fie că e în pat, la petrecere, în vacanțe exotice sau la sala de fitness.

Nimic nu ratează, dar are cu ce se mândri, deși a trecut „bariera” de 50 de ani. Zilele trecute, Loredana avea s-o facă și pe asta: și-a filmat abdomenul plat, chiar în drum!

Totul a venit instantaneu. Loredana Groza a avut ceva treabă prin Capitală, așa că a urcat imediat la volan și a călcat accelerația. Și-a luat cu ea o prietenă bună și, în scurt timp, ajungea la destinație. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cum s-a îndrăgostit Loredana Groza de un cameraman

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Publicat: 25 oct. 2022, 11:40 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă