Avionul în care se aflau Andra și Loredana Groza a fost ”deturnat” de un politician beat: ”Se lovea din scaun în scaun și înjura!”

Publicat: 14 feb. 2022, 11:51 Autor: Maria Apostol General
Avionul în care se aflau Andra și Loredana Groza a fost ”deturnat” de un politician beat: ”Se lovea din scaun în scaun și înjura!”

Marius Stoian, președintele Clubului România si membru al clubului Aspen, a făcut circ total la borsul unei aeronave cu destinația Dubai. După ce a consumat alcool fără măsură până la momentul îmbarcării, acesta s-a dezlănțuit în avion, iar martori au stat chiar cele mai mari VIP-uri din România! 

Cursa companiei aeriene Fly Dubai către Dubai a fost plină de surprize pentru cei aflați la bordul aeronavei! Una neplăcută însă. La scurt timp după îmbarcarea pasagerilor, printre ei și VIP-uri, precum Andra și Loredana Groza, însoțitorii de bord s-au confruntat cu o situație tensionată.

Marius Stoian, președintele Clubului România, s-a urcat beat criță, nu se putea controla și folosea un limbaj trivial. În general, înjura cam pe toată lumea, ținta preferata fiind femeia care îl însoțea.

Degeaba au încercat însoțitorii de bord să-l liniștească pe politician, căci situația parea fără scăpare. Procedura a fost imediat respectată, iar Stoian a fost dat jos din aeronavă! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Loredana Groza, mai provocatoare ca niciodată într-un hotel Dubai

Artista îmbină utilul cu plăcutul în Dubai, acolo unde a fost invitată să cânte în cadrul unui eveniment privat. Cu doar câteva ore înainte de petrecere, ea le-a arătat celor aproape 600.000 de abonați de pe Instagram imagini cu ea într-o ținută extrem de sexy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) 

Îmbrăcată într-un body negru, Loredana Groza arăta impecabil, dar a fost la un pas să arate mai mult decât ar fi trebuit!

Artista neagă vehement faptul că ar fi trecut pragul medicului estetician și susține. În continuare, că sunt alte lucruri care o ajută să se mențină în formă la vârsta ei. De exemplu, faptul că merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos.

Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta. Chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, susține Loredana.

 

Publicat: 14 feb. 2022, 11:51 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă