Loredana Groza, filmare controversată în mașină! A ridicat picioarele și…

Publicat: 03 oct. 2022, 14:44 Autor: Camelia Vedete

Loredana Groza, filmare controversată în mașină. Loredana Groza a fost invitată să cânte la un eveniment în weekend-ul trecut. Artista s-a îmbrăcat provocator și până la destinație a făcut show.

Loredana Groza este renumită pentru aparițiile ei sexy. De această dată, filmulețul pe care l-a urcat pe rețelele de socializare a făcut fanii să reacționeze imediat. Artista s-a îmbrăcat provocator și a început să danseze lasciv în limuzina care o conducea la eveniment. Mai mult, Lori a ridicat și un picior și… a lăsat cam tot la vedere.

Loredana Groza, filmare controversată în mașină

Fanii nu au ezitat să nu o taxeze pe Loreadana Groza și au lăsat sute de comentarii la video postat chiar de ea.

„O voce de neconfundat, o voce „mare” a muzicii românești. Problema e atitudinea și decența. (…) Scârbos!! Comportament de vampă….nu are de-a face cu talentul!! (…) Ești o zăpăcită! Ești libera să faci ce simți! (…) Să va văd și pe voi, cu talentul ei, vocea ei, banii ei, poziția ei în lume și stilul ei de viață .☺ înțeleg că fiecare om are șansa lui în viață…dar măcar la bătrânețe lăsați răutatea 😉 (…) Superbă! Madonna de Romania! (…) Ai fost ești și vei rămâne cea mai bună voce din România! O adevărată divă! Mult succes”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii la postarea artistei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă și a ”scăpat” imaginea pe internet!

Loredana Groza este o adevărată bombă sexy la cei 52 de ani pe care îi are! Madonna de România, cum a fost supranumită pentru dezinvoltura de care a dat dovadă, îndrăzneală și sex appeal, artista continuă să șocheze!

Vedeta a făcut internetul să explodeze la propriu după ce a  lansat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, așezată în pat și total goală în partea de jos, renunțând definitiv la lenjeria intimă.

Întinsă pe pat, într-o parte, Loredana și-a imortalizat imaginea de divă sexy și dezbrăcată, în oglindă. După ce a avut grijă să nu lase nimic ce nu ar fi trebuit la vedere, ea a postat fotografia pe pagina sa de  Instagram și a declanșat toate poftele admiratorilor săi, stârnindu-le imaginația și jucându-se cu visele tuturor. Vezi fotografiile aici.

Publicat: 03 oct. 2022, 14:44 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă