Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă și a ”scăpat” imaginea pe internet!

Publicat: 11 aug. 2022, 10:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Loredana Groza este o adevărată bombă sexy la cei 52 de ani pe care îi are! Madonna de România, cum a fost supranumită pentru dezinvoltura de care a dat dovadă, îndrăzneală și sex appeal, artista continuă să șocheze!  

Vedeta a făcut internetul să explodeze la propriu după ce a  lansat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, așezată în pat și total goală în partea de jos, renunțând definitiv la lenjeria intimă.

Întinsă pe pat, într-o parte, Loredana și-a imortalizat imaginea de divă sexy și dezbrăcată, în oglindă. După ce a avut grijă să nu lase nimic ce nu ar fi trebuit la vedere, ea a postat fotografia pe pagina sa de  Instagram și a declanșat toate poftele admiratorilor săi, stârnindu-le imaginația și jucându-se cu visele tuturor.

”Nu am nicio operație estetică”

Loredana Groza este o femeie superbă iar în ultimii ani, odată ce înaintează în vârstă se face mai bună ca vinul, cum se zice despre cei care mai adaugă cifre și ani în plus dar nu își arată vârstă și îmbătrânesc frumos. Mereu surprinzătoare și extravagantă! Mereu în centrul atenției! Arată mai bine ca niciodată și totuși care este secretul vedetei de 52 de ani?

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor, a declarat la un moment dat Loredana Groza, potrivit Antena Stars. Și asta ca un răspuns la cârcotașii care sunt siguri că vedeta ar trece des pragul medicilor esteticieni.

Loredana Groza: ”Eu am fost întârziată cu sexul”

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată. De fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta… El mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă. Mă filma pe sub fustă…”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex. Sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

 

 

Publicat: 11 aug. 2022, 10:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă