Loredana Groza va apărea pe TV! Cu ce post a semnat artista

Publicat: 17 Jun. 2020, 12:02 Vedete

Fericire mare pentru fanii Loredanei Groza! Artista a semnat cu un post de televiziune și va fi jurat într-o emisiune.

Cântăreața și-a luat ”la revedere” de la postul Pro Tv, unde a fost jurată în cadrul emisiunii ”Vocea României”, și acum va apărea la un alt post de televiziune, și anume Antena 1.

Potrivit Cancan, Loredana Groza a bătut palma cu cei de la Antenă pentru a fi jurat în cadrul emisiunii ”X Factor”. Concursul a ajuns la cel de-al nouălea sezon.

Conform infomusic.ro, ”audițiile se vor desfășura anul acesta numai la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Decizia de a ține audiții doar în Capitală a fost luată, cel mai probabil, pe fondul restricțiilor impuse de pandemie”.

Așadar, Loredana Groza i-ar lua locul lui Carla’s Dreams. În juriu se mai află Delia și Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, Loredana Groza a mai colaborat cu postul de televiziune Antena, după ce a mai fost jurat și la ”Next Star”. Inițial, s-ar fi negociat o sumă lunară de 8000 de euro, nefiind fixă. Și-a dorit foarte mult să lucreze alături de Dan Negru, având în vedere că sunt prieteni de ani de zile.

Ce cadou a primit Loredana Groza de ziua ei

În data de 10 iunie 2020, frumoasa artistă Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Iar cadoul primit a fost pe măsură! Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar și cadoul primit este, într-adevăr, unul destul de scump! Loredana Groza nu doar că s-a bucurat de flori, dar a primit și un inel masiv din aur.

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am…Noi trăim în același timp”, zice ea pe Instagram. Evident, Lori a continuat să posteze imagini foarte sexy pe rețelele de socializare și chiar a fost copleșită cu multe mesaje, urări de bine de ziua ei de naștere, dar și comentarii siropoase la adresa ei.

Publicat: 17 Jun. 2020, 12:02 Vedete
Pe aceeași temă