Un roman din Marea Britanie a aflat ca iubita lui a murit in accidentul rutier din cauza caruia el statea blocat in trafic

Publicat: 17 apr. 2019, 13:42 Autor: D. C. News 2
Un roman din Marea Britanie a aflat ca iubita lui a murit in accidentul rutier din cauza caruia el statea blocat in trafic

In timp ce statea in trafic a aflat de la politisti ca in accidentul care bloca traficul in fata lui murise chiar iubita lui plecata la munca ceva mai devreme.

Un roman din Marea Britanie a aflat ca iubita lui a murit in accidentul din fata lui! Cristian Miculaiciuc a avut parte de socul vietii lui la inceputul lunii Aprilie atunci cand a descoperit ca iubita lui a murit in accidentul care blocase circulatia pe autostrada unde se afla si el.

Cristian era blocat in trafic in dimineata de 3 Aprilie si astepta in coloana sa se elibereze traficul. Nici nu banuia ce tragedie urmeaza sa-l loveasca. Sute de masini eru blocate pe autostrada M5 iar soferii au aflat repede ca ambuteiajul fusese creat de un grav accident rutier.

Un roman din Marea Britanie a aflat ca iubita lui a murit in accidentul din fata lui

Polițiștii l-au sunat pe Cristian când acesta aștepta deja de o oră să se elibereze traficul și l-au anunțat că iubita lui, Sorina Gheorghe, în vârstă de 24 de ani, a murit în accidentul de pe autostradă, după ce o mașină de teren a intrat în autoturismul în care se afla aceasta.

Iubita lui Sorina se afla in drum spre job cu cateva ore mai devreme. In jurul orei 06:00 dimineata masina in care se afla ea a fost izbita in plin de o masina de teren. Martorii si chiar si un doctor aflat in afara orelor de program au incercat sa o ajute imediat pe femeie, din pacate nu au reusit sa faca nimic pentru ea. Imediat ce au ajuns paramedicii la locul accidentului tanara din Romania a fost declarata moarta.

Cei doi barbati care se aflau in masina de teren care a provocat intregul incident nu au suferit decat rani usoare. Circulatia pe autostrata M5 a fost restrictionata in totalitate mai bine de 6 ore.

Cristian Miculaiciuc a povestit pentru BirminghamLive că nu știa că iubita sa murise în accidentul care bloca traficul: „Eu am ajuns pe autostrada M5 în jur de ora 9, făceam livrări în direcția aceea, dar accidentul avusese loc pe la 5:40. Am aflat că ea a murit în incident abia după o oră de așteptat în mașină, pe șosea. Poliția m-a sunat pe mine și a sunat-o și pe mama ei.

Se îndrepta spre muncă. Sorina era o persoană foarte iubitoare și drăguță cu toată lumea și muncea din greu. Avea întotdeauna o atitudine pozitivă și făcea totul ca noi să fim mai fericiți în prezența ei”. Cei doi se cunoscuseră în Marea Britanie și erau împreună de 3 ani.

Publicat: 17 apr. 2019, 13:42 Autor: D. C. News 2
Pe aceeași temă
×