Un roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod inedit. Barbatul de 64 de ani e cautat. Il cunosti?

Publicat: 12 Dec. 2018, 16:21 Life
Un roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod inedit. Barbatul de 64 de ani e cautat. Il cunosti?

Politia din Anglia cauta in disperare un barbat cu origini romane care a jefuit o banca.

Un roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod inedit. Barbatul are 64 de ani si a comis infractiunea in orasul Luton, din Anglia. Numele lui este Ion Craciunescu. Este acuzat ca a jefuit o filiala a Co-Operative Bank, pe data de 7 decembrie.

Politia a ajuns la banca in ziua respectiva, la ora 11.40 AM. Acestia au evacuat banca dupa ce au fost anuntati ca in ea se afla un pachet suspect. In urma analizei expertilor, totul s-a dovedit a fi o bomba falsa.

Un roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod inedit

Un roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod ineditUn roman a jefuit o banca din Anglia intr-un mod ineditIn tot acest timp, Ion Craciunescu se afla in banca. A profitat de haosul creat pentru a fura o suma mare de bani. Politia din Bedfordshire refuza sa faca publica suma exacta de bani pe care romanul in varsta de 64 de ani a furat-o.

Imaginile cu romanul aflat la gara din oras a fost facuta publica. Ion Craciunescu e banuit ca a luat trenul din Luton spre Londra. Nimeni nu stie cu exactitate unde este, dar toata politia din Anglia il cauta, informeaza digi24.ro.

Publicat: 12 Dec. 2018, 16:21 Life
Pe aceeași temă