Un politist din Londra a prins o romanca cersind cu acordeonul, pe strada! Ceea ce a urmat depaseste orice imaginatie. Sute de mii de oameni au vazut imaginile astea VIDEO

Publicat: 02 Nov. 2018, 16:58 Viral

O cersetoare romanca si un politist irlandez au fost protagonistii unui filmuleti viral de toata frumusetea.

Un politist din Londra a prins o romanca cersind cu acordeonul pe strada! Imaginile au devenit virale dupa ce un cetatean care tocmai trecea pe acolo a filmat intreaga scena. Acum toti vor sa-l cunoasca pe politist.

Baratul din imagine este un politist din Londra, dar este irlandez la origine, iar putini dintre noi stim, Irlanda este o tara unde pe langa cimpoi se mai canta destul de mult si la acordeon.

Asa ca politistul nostru care cel mai probabil era in afara programului a tinut sa dea o reprezentatie la acordeon atunci cand a vazut-o pe romanca noastra chinuindu-se cu el pe o vreme ploioasa.

Cand s-a apropiat de ea femeia a crezut ca urmeaza sa fie amendata sau alungata din locul unde cersea, dar desi nu intelegea aproape deloc enegleza a avut parte de o surpriza atunci cand politistul i-a cerut acordeonul ca sa cante la el.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Nov. 2018, 16:58 Viral
Pe aceeași temă