Meghan Markle si-a operat picioarele. Ce interventie estetica a avut Ducesa de Sussex

Publicat: 02 nov. 2018, 13:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

O imagine a reusit sa o dea de gol pe sotia Printului Harry, duce de Sussex.

Meghan Markle si-a operat picioarele din motive estetice. Conform mirror.co.uk, care a luat legatura cu un medic ortoped, ducesa de Sussex a avut monturi. Pentru ca aceasta imperfectiune ii strica sansele la Hollywood, ducesa a decis sa se opereze.

Pe laba piciorului sau se vad semnele operatiei. Meghan Markle a avut o aparitie fara incaltaminte in timpul unei ceremoni maori din Noua Zeelanda. Cu aceasta ocazie, cicatricile au iesit la iveala si fotografii au surprins acest detaliu nestiut despre ducesa.

Meghan Markle si-a operat picioarele de monturi

Meghan Markle si-a operat picioarele. Ce interventie estetica a avut Ducesa de SussexKumar Kunasingam, consultant pe traume si chirurg ortoped la spitalul Shirley Oaks, sustine ca cicatricea este rezultatul unei operatii de inlaturare a monturilor. Tot el sustine ca procedura este una extrem de dureroasa.

Meghan Markle si-a operat picioarele. Ce interventie estetica a avut Ducesa de Sussex„Recuperarea e grea. Poate dura si 3 luni pana cand pacientii pot purta tocuri din nou”, sustine medicul ortoped. Specialistii sustin ca operatia a fost facuta in 2014. Meghan Markle ar fi avut monturi timp de 4 ani.

Meghan Markle si-a operat picioarele. Ce interventie estetica a avut Ducesa de SussexActuala ducesa de Sussex ar fi fost umilita in mediul online din cauza lor. Ortopedul sustine ca vedeta nu le-a facut din cauza tocurilor. Monturile sunt ereditare, mai adauga el. Printre vedetele care au suferit de monturi se numara: Victoria Beckham, Oprah Winfrey si Tilda Swinton.

Publicat: 02 nov. 2018, 13:24 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă