Face bani din sosete si adidasi imputiti. Cate mii de euro castiga pe an aceasta femeie

Publicat: 02 nov. 2018, 15:29 Autor: D. C. Life

Ati auzit vreodata de 'foot fetish'? Ei bine, femeia aceasta de 33 de ani a auzit si face bani frumosi din asta.

Face bani din sosete si adidasi imputiti. Roxy Sykes are 33 de ani si este din Londra. Femeia este investitor in imobiliare, dupa cum sustine, si face bani din ‘foot fetish’. Pe scurt, castiga 100.000 de lire pe an doar din asta!!!

O pereche de sosete imputite costa 20 de lire, iar o pereche de incaltaminte cu mirosul aferent costa 200 de lire. Femeia sustine ca vinde produse de 8.000 de lire pe luna. Uneori castiga mai mult, alte ori mai putin, depinde de la luna la luna.

Face bani din sosete si adidasi imputiti – foot fetish

Face bani din sosete si adidasi imputiti„Un coleg tot insista ca am picioare frumoase. Asa am decis sa imi fac un cont de Instagram si sa pun poze cu ele. Am strans 10.000 de urmaritori in scurt timp si am inceput sa si vand produse. La inceput, nu imi aratam fata, ci doar picioarele. Voiam sa stiu daca oamenii sunt interesati de ele sau de mine.

Face bani din sosete si adidasi imputitiDupa ce am inceput sa vand, am fost cuprinsa de euforie. Mi-am dat seama cat de usor pot face multi bani. Vand sosete, incaltaminte si clipuri video. Nu cred ca o sa renunt la asta, chiar daca imbatranesc. Fanii mei vor ramane fanii mei”, a marturisit femeia, conform mirror.co.uk.

Face bani din sosete si adidasi imputiti„O pereche de incaltaminte purtata doua luni costa 200 de lire. O pereche de sosete purtate o zi costa 20 de lire. Un clip video in care dau din degetele de la picioare costa 100 de lire. In prima saptamana am facut 2.000 de lire doar de pe un site web”, a mai adaugat femeia.

Publicat: 02 nov. 2018, 15:29 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă