Incredibil! Un leu a fost adus la un spital de oameni pentru a fi tratat de cancer! Cum arata uriasul animal pe masa de operatii!

Publicat: 13 May. 2019, 09:51 News 3
Incredibil! Un leu a fost adus la un spital de oameni pentru a fi tratat de cancer! Cum arata uriasul animal pe masa de operatii!

Eforturile pe care le-au facut ingrijitorii lui sunt de admirat. L-au "operat" de cancer ca sa mai poata trai cativa ani.

Un leu a fost adus la un spital de oameni pentru a fi tratat de cancer! Imaginea a devenit virala pe internet dupa ce toata lumea a ramas impresionata de eforturile pe care doctorii veterinari le-au facut pentru a-l salva pe leu.

„Chaos” este numele leului de 16 ani care este bolnav de cancer si a avut nevoie de un tratament special cu radiatii care este folosit de cele mai multe ori in tratarea cancerului la oameni. Leul a fost transportat sub sedative la unul dintre cele mai apropiate orase din Africa de Sud pentru a fi tratat dar nimeni nu a stiut asta dintre pacinetii care erau in spital. Pentru a nu-i speria pe oameni leul a fost adus in spital intr-un mod cat mai discret pentru a nu creea panica printre bolnavi.

Leul de 16 ani bolnav de cancer cantarea peste 250 de kilograme si a fost nevoie de o echipa de 5 barbati printre care si docotori pentru a-l aseza exact in pozitia potrivita pe masa de interventii. Leul a fost legat la ochi si la nas pentru a nu ii fi afectate si partile sanatoase atunci cand este supus radiatiilor. Intreaga interventie a durat doar 5 minute dar a fost foarte costisitoare si spera ingrijitorii lui si eficienta.

Celulele lui canceroase au fost depistate in zona capului si dupa o biopsie proprietarii leului si-au dat seama ca are nevoie urgenta de tratament. Acum „Chaos” este bine si a fost eliberat din nou in rezervatia in care traieste, dar starea lui de sanatate este monitorizata atent. In general un leu traieste in medie aproximativ 14 ani in salbaticie si 22 de ani in captivitate.

Un leu a fost adus la un spital de oameni pentru a fi tratat de cancer!

Publicat: 13 May. 2019, 09:51 News 3
Pe aceeași temă