A supravietuit cu un bat de lemn infipt in creier! Cazul baietelului de 3 ani i-a socat pe medici

Publicat: 12 May. 2019, 23:39 Parenting

Copilul a supravietuit in mod miraculos. Intamplarea socanta a avut loc in China, cu cateva zile in urma.

Baietelul de 3 ani a supravietuit cu un bat de lemn infipt in creier. Micutul s-a accidentat in acest mod infricosator, din pricina neatentiei. Totodata, chiar in acele clipe, parintii si-au luat ochii de pe el pentru cateva secunde.

Oamenii au mers de urgenta la spital cu copilul lor, dupa ce s-a ranit cu o scobitoare lunga, folosita de obicei la frigarui. Medicii care l-au tratat au avut un soc, in momentul in care au vazut cum arata copilul de doar 3 anisori. Cel mai gras copil din lume e in PERICOL!

Baietelul a supravietuit cu un bat de lemn infipt in creier!

A supravietuit cu un bat de lemn infipt in creier

Baietelul din Zhuji, in provincia chineza Zhejiang, manca un hotdog pe bat, iar din acest motiv a ajuns sa isi perforeze fata, pana la creier. Tocmai pentru ca a fost o operatie delicata, specialistii nu s-au putut pronunta initial referitor la sansele copilului de recuperare.

Mai mult, si parintii lui se gandeau la ceea ce este mai rau, pentru ca si-a afectat organul vital intr-un asemenea mod. De asemenea, bucata de lemn pe care chirurgii au scos-o era din bambus. Accidentul a fost la un pas de tragedie, spun parintii micutului. S-a spalat pe dinti si a murit dupa cateva minute

In timp ce manca respectiva gustare, baietelul nu statea locului si s-a impiedicat, iar asa si-a infipt un bat de lemn infipt in creier. Este vorba de un bat lung de 10 centimetri, spun medicii. I-a perforat copilului cerul gurii si s-a dus pana la creier. Spre groaza parintilor, totul s-a petrecut pe data de 1 mai, din acest an.

Cel putin cativa centrimetri i-au patruns baietelului in cutia craniana, potrivit neurochirugului Shen Zhipeng. Viata micutului a fost in permanenta pusa in pericol, cata vreme avea scobitoarea imensa infipta in cap. Totusi, obiectul din lemn a fost scos la timp, iar copilul si-a revenit complet, in doar cateva zile.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 12 May. 2019, 23:39 Parenting
Pe aceeași temă