Cel mai gras copil din lume e in PERICOL! Cate kg are?! Risca sa moara daca medicii nu il opereaza

Publicat: 05 May. 2019, 10:44 Parenting
Cel mai gras copil din lume e in PERICOL! Cate kg are?! Risca sa moara daca medicii nu il opereaza

Mohammed Arbrar este din Pakistan si abia face cativa pasi, fara sa fie ajutat. La varsta de 6 luni, baiatul cantarea 19 kg si mama abia il schimba.

Cel mai gras copil din lume e in pericol. Mama lui, Zareena, sustine ca are un apetit incredibil. Copilul ar manca portiile a 4 adulti la o singura masa, informeaza dailymail.co.uk. In prezent, Mohammed Arbrar are 10 ani si cantareste 197 de kg!!!

Parintii sunt disperati. Medicii au decis sa il opereze pentru a ii salva viata. Acestia ii vor taia o buna parte din stomac. Cu toate ca Mohammed Arbrar s-a nascut cu o greutate normala, 3.6 kg, apetitul lui crestea pe zi ce trecea, la fel ca greutatea lui fizica.

Cel mai gras copil din lume e in PERICOL!


Din cauza greutatii sale, 197 kg, Mohammed Arbrar a devenit cel mai gras copil din lume. Parintii sustin ca micutul este flamand tot timpul. Inca de mic sugea mai mult lapte decat orice copil. Mohammed Arbrar mai are doi frati, dar acestia nu au probleme cu greutatea.

La varsta de 2 ani, Mohammed Arbrar bea 2 litri de lapte la o masa. Parintii au fost nevoiti sa faca mobila speciala pentru el. Baiatul are 10 ani, dar nu a fost niciodata la scoala. Acesta nu poate merge mai mult de cativa pasi, fara sa fie ajutat.

La 32 de ani avea 590 de kilograme si era cel mai gras om din lume, cum arata acum dupa ce a slabit 226 kilograme! Imaginile sunt greu de privit!

Mohammed Arbrar are 197 kg la 10 ani

Cel mai gras copil din lume e in PERICOL! Cate kg are!
Cel mai gras copil din lume e in PERICOL! Cate kg are?

Familia este saraca si nu l-a putut opera mai devreme. L-au dus la diversi nutritionisti si a tinut diete, dar fara rezultat. Foamea lui nu a putut fi potolita sau tinuta sub control. Acum, un medic specializat in obezitate a decis sa ajute familia.

La 11 ani avea 190 de kilograme si toata lumea credea ca va muri din cauza obezitatii! A renuntat la zahar si a slabit 95 de kilograme! Cum arata acum cel mai gras copil din lume?

Micutul de 10 ani va fi operat cu ajutorul laroscopului. Interventia va dura o ora. Dupa operatie, Mohammed Arbrar va manca doar alimente in forma lichida. Sa speram ca medicii vor reusi sa ii salveze viata copilului de 10 ani 🙁

Cel mai gras barbat care a trait vreodata! Abia se mai putea misca! Cate kilograme a avut

Vezi aici mai multe imagini cu el!

Publicat: 05 May. 2019, 10:44 Parenting
Pe aceeași temă