De ce nu au copil Cornelia si Lupu Rednic? Cei doi cantareti au dezvaluit motivul real

Publicat: 04 May. 2019, 18:58 Vedete

Sunt doi dintre cei mai indragiti cantareti de muzica populara din Romania. Se iubesc la nebunie de ani de zile, dar nu au copii si nici nu vor.

De ce nu au copil Cornelia si Lupu Rednic? Simplu: pentru ca s-au axat atat de mult pe cariera incat nu ar avea timp pentru o familie. Cei doi cantareti de muzica populara sustin ca vor copii, dar nu ar avea timp sa ii creasca.

Cornelia si Lupu Rednic sustin ca au turnee, concerte si diverite contracte, in toata tara. In plus, mai au cantari si in strainatate, motiv pentru care nu au timp pentru un copil. Daca ar fi sa isi intemeieze o familie, cei doi nu ar putea avea grija de un copil, corespunzator.

De ce nu au copil Cornelia si Lupu Rednic?

„Am fost o fata năzdravană, singura la părinti. S-au înțeles totdeauna foarte bine. Cu bunicii am crescut pana la vârsta de cinci ani. Când eram mica, nu mi-am dorit sa fiu cântăreață. (…).

Am fost prieteni cam opt luni de zile și apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a X-a, ne-am căsătorit. Asta a fost destinul omului. (…). Sa am un copil de 16 ani și sa-mi zică asta… (n.r.: ca se mărita).

(…). Hai sa lămurim o data pentru totdeauna. Am ales sa nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul sa-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o sa ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic la Antena Stars.

Cornelia si Lupu Rednic, saraci in tinerete

„Noi, când am plecat la drum, am fost niște oameni simpli, chiar săraci. Eu, după clasa a X-a, am renunțat la scoală si m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama ca nu e bine, m-am întors la scoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut si facultatea, pe toate pe rând”, a mărturisit Cornelia Rednic pentru Taifasuri.

Cornelia si Lupu Rednic au sarbatorit, recent, 25 de ani de cariera. Cei doi sunt casatoriti de 27 de ani si de 25 canta impreuna, la diverse concerte. Au aparitii la tv si Cornelia a facut parte si din juriul unei emisiuni de la TVR.

Publicat: 04 May. 2019, 18:58 Vedete
Pe aceeași temă