EXCLUSIV | Cornelia Rednic are o siluetă de invidiat + Cum a reușit să slăbească: „Mie îmi place de mine!”

Publicat: 29 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Soțul îi spune că este cea mai frumoasă femeie din lume iar Cornelia Rednic se simte acum mai bine ca niciodată în pielea ei! De ceva timp artista are grijă la alimentație și o face într-un fel care o arată acum în cea mai bună formă a ei.

Îi place să gătească, se pricepe, face cele mai bune mâncăruri și prăjituri dar de când a slăbit a mai renunțat să stea atât de mult la cratiță. A recurs la alte ajutoare, la tot felul de aparate pentru gătit sănătos și gustos. Cornelia Rednic ne-a povestit pentru Ciao.ro cât de bine se simte acum la cei 48 de ani ai săi!

Cornelia Rednic are o siluetă de invidiat

„Eu nu sunt foarte siluetă, sunt o femeie armonioasă, zic eu, la vârsta pe care o am! Am 48 de ani, mai am puțin de slăbit, dar, poate sună aiurea, mie îmi place de mine și vreau să fiu eu armonioasă și bucuroasă că așa poate ofer armonie și bucurie celorlalți.

Când o să consider că stau hainele bine și am am scăpat de unele lucrușoare de pe ici-colo, o să mă opresc. Cred că vreau să mai dau jos cam 4 kilograme!”, ne-a marturisit artista și soția lui Lupu Rednic.

„Recomand fermoar pe gură”

Chiar dacă a dat jos destul de multe kilograme, Cornelia Rednic nu și-a schimbat încă toată garderoba. Nu îi place să arunce banii pe fereastră și investește cu cap.

„Am dat foarte multe din ținutele mele, am mai renunțat la ele, deocamdată nu cumpăr foarte mult pentru că sunt chivernisită cu banii, avem grijă de ei, nu îi aruncăm pe fereastră pentru că banii se câștigă foarte greu. În momentul în care voi considera că am slăbit atât cât îmi place mie atunci voi începe să investesc, până atunci o luăm mai ușor cu hăinuțele. Nu mai gătesc ca înainte, avem aparate și gătim mai sănătos pentru că de la o vârstă nu îți mai permiți să faci aroganțe, să mănânci acum mâncăruri foarte grase, sosusi și tocănițe, este o aroganță”, ne-a povestit Cornelia Rednic iar soțul ei, celebrul Lupu Rednic, a completat-o și i-a dat dreptate.

„De la o vârstă dacă tot mai mănânci, pui pe tine și dai foarte greu jos, așa că recomand fermoar pe gură! Mâncăm mai puțin, mai punem un ban deoparte, trebuie să avem grijă ce mâncăm!”, a spus și Lupu Rednic, în spirit de glumă, dar destul de hotărât să se mențină și el în formă și să mănânce cât mai sănătos.

Publicat: 29 mart. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă