Un barbat si-a revenit din coma de 12 ani dupa ce mama lui l-a ingrijit si alinat, zi de zi, in ultimul deceniu! E un miracol!

Publicat: 07 Nov. 2018, 12:05 Life

Povestea asta te va emotiona pana la lacrimi. Ce a fost in stare femeia asta sa faca pentru copilul ei.

Un barbat si-a revenit din coma de 12 ani dupa ce mama lui l-a ingrijit

Wei Mingying si-a cheltuit toate economiile si a ajuns sa aiba si o datorie de 15.000 de euro, suma colosala pentru o persoana din China, mai ales pensionara, doar pentru a-l tine in viata pe fiul ei. La un moment batrana a ajuns in pragul falimentului incat o luna intreaga aproape nu a mancat nimic pentru ca nu mai avea deloc bani.

Tatal baiatului a murit cand el era inca mic, astfel mama lui a ramas singura care trebuia sa aiba grija de el. La momentul accidentului tanarul avea 36 de ani iar de atunci viata mamei lui a inceput sa se desfasoare doar in jurul lui. Ingrijirea lui Wang incepe la 5 dimineata atunci cand mama lui il spala, il hraneste si are grija sa ii schimbe pampersul.

Femeia distrusa de efortul supra-omenesc pe care l-a facut a slabit peste 20 de kilograme in ultimii ani, acum ajungand sa cantareasca putin peste 30 de kilograme. „Erau zile in care limba si gatul imi erau uscate pentru ca nu aveam nimic de baut sau de mancat. Sper ca intr-o zi sa-mi poata spune din nou mama” a povestit ea.

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Nov. 2018, 12:05 Life
Pe aceeași temă