Directorul Spitalului din Craiova a oferit primele declaratii despre Florin Busuioc. De ce nu l-au mutat la alt spital

Publicat: 07 Nov. 2018, 11:29 Vedete

Marti seara, lui Florin Busuioc i s-a facut rau in timp ce se afla cu colegii sai, dupa un spectacol.

Acesta s-a simtit rau. A vrut sa stea pe scaun, dar a cazut. Florin Busuioc a suferit in infarct miocardic. Ambulanta a ajuns la el dupa ce s-au facut 6 apeluri. Medicii l-au resuscitat pe loc, apoi l-au transferat de urgenta la spital. Acolo, vedeta PRO TV a fost operata de medici someri.

Acum, Directorul Spitalului din Craiova a oferit primele declaratii legate de starea de sanatate a lui Florin Busuioc. Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a mai spus că pacientul nu putea fi transportat la o clinică din capitală din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Directorul Spitalului din Craiova, despre Florin Busuioc

“Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum.

Medicii Paul Trașcă, Eugen Țieranu și Emilia Oanță s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție”, a declarat Georgescu.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Nov. 2018, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă