Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc a oferit primele declaratii. Vedeta nu e intr-o stare foarte buna

Publicat: 07 nov. 2018, 10:27 Autor: D. C. News 3

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă pentru o intervenţie.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc a oferit primele declaratii. Dupa ce au fost facute 6 apeluri catre serviciul de ambulanta, un echipaj SMURD a reusit sa ajunga la vedeta. Acesta a fost resuscitat pe loc si apoi dus de urgenta la spital. Acolo, medicii au decis sa il opereze si sa ii puna un stent la inima.

Florin Busuioc se afla, in prezent, la Terapie Intensiva. Va mai ramane cateva zile la Craiova, apoi cel mai probabil va fi transferat in Capitala. In starea lui prezenta, un transfer intre spitale nu este un lucru indicat.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc a oferit primele declaratii

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate.

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc a oferit primele declaratiiNu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, a declarat dr. Silviu Traşcă pentru Click!, unul dintre cei doi medici care l-au salvat pe Florin Busuioc.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc a oferit primele declaratiiFlorin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seară. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes.

Florin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30 că se simte rău şi ca nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat. Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău.

Publicat: 07 nov. 2018, 10:27 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă