Surorile gemene au nascut in aceeasi zi! Ce este foarte bizar la bebelusii lor VIDEO

Publicat: 07 nov. 2018, 11:54 Autor: madalina m. Parenting

Surorile gemene au nascut in aceeasi zi si sustin ca intreaga experienta a fost unica.

„E ca un vis implinit pentru noi, ca am ramas insarcinate in acelasi timp”, a spus una dintre femei. Surorile gemene au nascut in aceeasi zi, fiind originare din Statele Unite ale Americii. Povestea lor e una incredibila!

Totodata, cele doua au marturisit ca travaliul nu a fost indus, fiind vorba doar de o sincronizare foarte fericita. Momentul rar din vietile celor doua gemene le-au impresionat si pe asistentele de la spitalul unde au nascut.

Surorile gemene au nascut in aceeasi zi

Soarta le-a adus la maternitate in acelasi moment pe surorile gemene care au nascut in aceeasi zi doua fetite perfect sanatoase. Ele sustin ca nu au apelat la un travaliu indus si nici nu au avut vreun aranjament pus la cale inainte sa le vina sorocul.

In plus, proaspetele mamici pe nume Bao Nhia Julia Yang si Bao Kou Julie Yang, ambele de 23 de ani, au sustinut ca mereu au visat sa ramana insarcinate in acelasi timp. Totusi, ele nu s-au asteptat vreodata si ca momentul nasterii sa fie unul pe care il vor petrece impreuna.

Asistenta care le-a ajutat, odata ce ele au intrat in travaliu, a marturisit ca a fost un caz fara precedent in cariera ei de aproape doua decenii. Sincronizarea fericita a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute.

Cele doua verisoare au venit pe lume in noaptea de duminica spre luni, la doar o ora distanta si vor imparti ziua de nastere, la fel precum mamicile lor. Surorile gemene care au nascut in aceeasi zi s-au declarat foarte fericite ca destinul le-a adus impreuna si la maternitate.

Povestea lor e una cum rar intalnesti. „Fetita mea a cantarit la nastere 3,3 kilograme, pe cand fetita ei a avut 3,1 kilograme. Deci au fost aproape la fel. In rest, nu seamana de loc”, a spus una dintre surori.

„Am inceput sa am probleme si am banuit ca voi intra in travaliu. Cand i-am zis surorii mele asta, ea mi-a replicat ca are deja contractii si ca s-ar putea sa intre in travaliu”, a povestit Bao Kou Julie Yang.

(sursa: cnn.com)

Publicat: 07 nov. 2018, 11:54 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă