Par gemene si lumea le confunda mereu, dar realitatea e alta! Ce relatie si diferenta de varsta exista intre femeile astea, desi par identice

Publicat: 17 apr. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life

Cele doua femei par surori gemene, insa adevarul e usor diferit.

De cativa ani, toata lumea le confunda pe acestea una cu cealalta, iar de multe ori oamenii marturisesc ca „vad dublu”, atunci cand le remarca pe femei. Desi au fost numite surori gemene de nenumarate ori, relatia dintre ele e cu totul alta.

In plus, acestea patesc foarte des sa fie intrebate daca se afla inca in anii de liceu sau abia au inceput facultatea! Desi pentru una dintre ele acest lucru reprezinta un adevar, realitatea e cu totul alta atunci cand vine vorba de cea de-a doua femeie.

Par surori gemene si lumea le confunda mereu, dar realitatea e alta

Sarah si Holly au fost mereu confundate una cu alta in ultimii ani, iar acest lucru se datoreaza, spun ele, unor gene absolut uimitoare! Desi par surori gemene, cele doua femei din Machester, in Marea Britanie, au o alta relatie de familie.
Totodata, si diferenta de varsta dintre cele doua e una destul de mare, de aproximativ 21 de ani. In unele seri, atunci cand iese in oras pe la diverse petreceri, Sarah Niblock e rugata sa isi prezinte actul de identitate, fiindca nimeni nu o crede cand spune ca are ceva mai mult de 18 ani.
In realitate, cele doua femei sunt mama si fiica. Sarah are 43 de ani, pe cand Holly are 22 de ani. Asemanarile dintre ele sunt insa foarte mari si din acest motiv lumea le considera surori gemene. Mai mult, toti prietenii pe care ii are Holly, in special baietii din grupul ei, i-au marturisit ca se simt foarte atrasi fizic de catre mama tinerei.

Par surori gemene si lumea le confunda mereu, dar realitatea e alta

Desi e o mama singura la varsta de 43 de ani, acest lucru nu a impiedicat-o niciodata pe Sarah Niblock sa se distreze. Odata ce fiica ei a ajuns la varsta majoratului, cele doua au inceput sa mearga impreuna la tot soiul de evenimente, ba chiar sa se imbrace in mod similar.

Pana si podoaba lor capilara e vopsita in aceeasi nuanta de blond si nu e de mirare ca lumea le confunda mereu una cu alta sau sunt numite surori gemene. „Prietenii mei ma intreaba din cand in cand ce planuri am pentru weekend, iar cand le spun ca probabil voi merge cu mama mea in oras incep sa rada, mai ales pentru ca o cunosc.

Iubesc la nebunie stilul pe care il are si sper ca intr-o zi, cand voi deveni si eu mamica, sa am aceeasi relatie cu fiica mea, cum se intampla in momentul asta cu mine si cu mama. La sfarsitul fiecarei zile e tot o mama obisnuita, are pentru mine si fratii mei aceleasi reguli, doar ca are mai mult farmec”, a povestit Holly Niblock.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 17 apr. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă