Vedete care seamana perfect cu parintii lor! Pe unele nici nu le deosebesti

Publicat: 23 Apr. 2017, 18:57 Vedete
Vedete care seamana perfect cu parintii lor! Pe unele nici nu le deosebesti

Cea mai importantă ființă din viața fiecăruia rămâne fără doar și poate mama. Vedetele noastre sunt mândre de mamele lor, motiv pentru care nu se sfiiesc să își manifeste dragostea pentru ele, atunci când au ocazia.

Andreea Esca

Andreea Esca se mândrește cu mama ei, așa cum e normal să o facă oricnine. De ziua mamei sale, doamna Lucia, Andreea a postat o fotografie cu mama ei, iar la descriere a scris următorul mesaj: ”La mulți ani, MAMA mea «cea mai cool» încă de pe vremea când nu exista această expresie! Ești cea mai tare mamă pe care mi-o putea oferi Dumnezeu! Te iubesc!”. Ei da, o dovadă mai sinceră de iubire nici că se putea.

Diana Munteanu

Cu toate că mult timp a preferat să o țină ascunsă pe mama ei, Diana Munteanu le-a arătat anul acesta fanilor cine este cea care i-a dat viață, pe care o iubește foarte mult. Astfel, că pe 8 martie, Diana a  ținut să-i spună public cât de mult o iubește. La mulţi ani, mama! Te iubesc! Viaţă fericită. Sunt binecuvântată. Lucruri bune vin”, a scris Diana pe o retea de socializare.

Andra

Când vine vorba despre familie, Andra se emoționează foarte tare și asta pentru că își iubește foarte mult părinții.  Cântăreața a fost alături de mama ei, mai ales când aceasta a fost operată de cancer.  Cele mai mari emoții le simte atunci când se vorbește despre familia ei și este imposibil să nu verse o lacrimă.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Apr. 2017, 18:57 Vedete
Pe aceeași temă