Cum arată fiul Mădălinei Manole, la 10 ani de la moartea artistei

Publicat: 27 Dec. 2019, 09:15 Vedete

Au trecut aproape 10 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Atunci, fiul ei, Petru Mircea Jr., avea doar un an și câteva luni.

După moartea cruntă a cântăreței Mădălina Manole, soțul ei, Petru Mircea, a decis să ducă copilul la mama lui, bunica paternă, pentru a fi crescut. Recent, cei doi au fost surprinși într-un mall din Capitală, acolo unde se relaxau, potrivit Cancan.

Petru Mircea și fiul lui s-au plimbat prin magazine și au cumpărat bilete pentru un film. În prezent, copilul este leit Mădălinei Manole, este brunet, frumos și are trăsăturile celei care i-a dat naștere.

Mădălina Manole lăsase un bilet de adio înainte de moarte

Frumoasa Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio înainte de a-și lua viața. Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole sunt pline de durere, scoțând la suprafață drama prin care trecea în ultimii ani din viață. În bilet vorbește chiar și despre copil.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu!

Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”, se arată în biletul de adio.

Publicat: 27 Dec. 2019, 09:15 Vedete
Pe aceeași temă