Un angajat al TVR, bolnav de COVID-19

Publicat: 09 Jul. 2020, 15:04 Arhiva
Un angajat al TVR, bolnav de COVID-19

Un angajat de la Televiziunea Română a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, informează un comunicat de presă emis, joi, de instituţie. Medicul de familie al celui în cauză a fost anunţat, iar TVR face acum o anchetă epidemiologică.

„Vă informăm ca un angajat din TVR a fost depistat pozitiv la testul COVID-19”, se arată în comunicatul Televiziunii publice. În acest caz, a fost anunţat medicul de familie şi cabinetul medical al instituţiei care au luat măsurile necesare, aşa cum prevăd procedurile.

Din primele informaţii, potrivit unor surse, ar fi vorba de o persoană de la Departamentul de ştiri. În prezent, se desfăşoară o anchetă epidemiologică în acest caz, iar spaţiile din TVR în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate.

Conducerea Televiziunii Române mai anunţă că a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri de depistare a infecţiilor cu coronavirus, precum dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

614 cazuri noi în ultimele 24 de ore în România

Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienţi vindecaţi şi 1.605 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 614 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 240 de pacienţi.

Publicat: 09 Jul. 2020, 15:04 Arhiva
Pe aceeași temă