Trenul in care se afla Ilie Nastase a omorat o femeie. Ce s-a intamplat

Publicat: 14 Nov. 2018, 14:56 Vedete

Miercuri dimineata, vedeta se intorcea in Bucuresti de la Constanta cu un tren. Mijlocul de transport a fost implicat intr-un accident.

Trenul in care se afla Ilie Nastase a omorat o femeie

Trenul in care se afla Ilie Nastase a omorat o femeie. Ce s-a intamplat”Mă aflam în tren, de dimineață, veneam de la Constanța spre București. Pe la 9 – 10 s-a întâmplat accidentul, noi am simțit o frână bruscă. Înțeleg că este și o persoană decedată. A venit poliția, procuratura, am stat pe loc ceva timp, abia acum am ajuns în București.

Trenul in care se afla Ilie Nastase a omorat o femeie. Ce s-a intamplatEu trebuia să vin cu Ioana la București, doar că ea a trebuit să rămână la Constanța pentru că avea treabă, așa că am ales să vin cu trenul. Nu am mai circulat cu trenul de mai bine de 10 – 15 ani, și chiar mă bucuram de călătoria asta, dar iată!”, a spus acesta pentru Click!

Trenul in care se afla Ilie Nastase a omorat o femeie. Ce s-a intamplat”Trenul InterRegio 580 a surprins și a lovit o femeie care mergea în linie curentă, între stațiile Valul lui Traian și Basarab. Accidentul a avut loc la ora 8.42. Până la finalizarea tuturor procedurilor care se întâmplă în astfel de situații, trenul a staționat 79 de minute”, a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt la CFR Infrastructură.

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Nov. 2018, 14:56 Vedete
Pe aceeași temă