Printul Charles a implinit 70 de ani! S-a distrat impreuna cu Mr. Bean si Kylie Minogue! Imagini VIDEO de la petrecere

Publicat: 14 nov. 2018, 13:14 Autor: madalina m. News 3

Printul Charles a implinit 70 de ani si a organizat o petrecere, cu cateva zile in avans fata de data aniversarii.

Printul Charles a implinit 70 de ani si s-a distrat la petrecerea sa!

Mostenitorul tronului si-a sarbatorit aniversarea intr-un mare stil. Printul Charles a implinit 70 de ani si a dat o petrecere in acest sens, la care au participat foarte multe vedete, printre care si Kylie Minogue sau Rowan Atkinson, celebru pentru rolul sau de Mister Bean.

Petrecerea a fost organizata pe data de 23 octombrie a acestui an, la London Palladium, cu cateva zile inainte de data oficiala pe care s-a nascut Printul Charles. Acesta a implinit 70 de ani in aceasta miercuri, pe 14 noiembrie 2018.

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a simtit foarte bine in compania sotiei sale, Camilla Parker, dar si alaturi de staruri precum Kylie Minogue, Cheryl Cole sau Rowan Atkinson.


De asemenea, printul mostenitor s-a mai amuzat si pe seama a doua marionete foarte haioase, pe nume Sooty si Sweep. Acestea au distrat generatii intregi de copii din Regatul Unit de mai bine de 50 de ani!

Pe conturile oficiale ale Familiei Regale din Marea Britanie au fost publicate doua fotografii, cu ocazia fericitului eveniment. In acestea apar Printul Charles si Camilla, impreuna cu cei doi fii, William si Harry, dar si sotiile si copiii.

Imaginile de la respectiva petrecere au fost pastrate pana in urma cu o seara, atunci cand au fost difuzate de catre televiziunea ITV, din Marea Britanie. Totodata, si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost invitat la Palatul Buckingham pentru receptia oferita de Printul de Walles, cu ocazia celebrarii aniversarii cu numarul 70!

Printul Charles a implinit 70 de ani, in aceasta zi de miercuri, pe 14 noiembrie! La moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, el va fi mostenitorul care a asteptat cel mai mult, dintre toti predecesorii sai, din ultimii o mie de ani, sa urce pe tronul Marii Britanii, noteaza mediafax.ro.

Mama sa a urcat pe tron la 25 de ani, la moartea regelui George al VI-lea. Pe atunci, Charles implinise abia 4 ani, si asista impreuna cu bunica lui, regina Elisabeta, si matusa lui, regretata Printesa Margaret, la incoronarea mamei ca regina a Marii Britanii.
Charles a devenit Print de Wales in anul 1969 si se pare ca va mai trebui sa astepte pana cand va fi rege, pentru ca la cei 92 de ani Regina

Elisabeta inca se simte bine si nu pare sa aiba planuri de abdice. In viata privata, Charles este pasionat de arta, cultura, teatru, literatura, opera si muzica pop, fiind un mare fan al regretatului Leonard Cohen.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 14 nov. 2018, 13:14 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×