Regina Elisabeta, plan secret sa il faca rege pe Printul Charles. Ce a pus la cale

Publicat: 01 Nov. 2018, 11:06 Vedete

Conform jurnalistului Robert Jobson, Printul Charles va deveni rege in urmatorii 3 ani, asta daca nu moare regina intre timp.

Jurnalistul sustine ca Regina Elisabeta are un plan secret sa il faca rege pe Printul Charles. Acest plan implica mai multe scenarii posibile de care trebuie sa tina cont toti ce din Familia Regala si supusii lor.

Regina Elisabeta, plan secret sa il faca rege pe Printul Charles

1. Regina Elisabeta moare in 3 ani

Conform protocolului regal, daca ea moare, Printul Charles este primul om care primeste aceasta veste. Daca se intampla asta, el devine automat Rege. Fratii sai si copiii se vor prezenta la Palatul Buckingham. Acolo toti ii vor pupa mana, in calitate de supusi. Prim-ministrul tarii va afla de la secretarul privat al reginei. Se va declansa operatiunea ”London Bridge is down”.

Apoi vestea ajunge spre cele 15 Guverne din afara Angliei. Regina Elisabeta este sef de stat si asupra lo. Dupa care vor afla cele 36 de natiuni din Commonwealth unde este monarh. Ambasadorii, prim-ministrii si alti oficiali din lume vor afla despre moartea Reginei Elisabeta inaintea supusilor regali si, evident, a lumii.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Nov. 2018, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă