Totul despre cazul politistului din Timis impuscat de interlopul Marcel Lepa. Ce nereguli s-au comis la Politia Timis

Publicat: 08 iul. 2019, 16:28 Autor: Simona Ciao.ro
Totul despre cazul politistului din Timis impuscat de interlopul Marcel Lepa. Ce nereguli s-au comis la Politia Timis

Noua politisti sunt cercetati disciplinar pentru modul in care a fost organizata interventia.

Totul despre cazul politistului din Timis. In comunicatul de presa transmis luni s-a afirmat ca prima faza a verificărilor dispuse la Politia Timis după moartea politistului Cristian Amariei s-a finalizat.

Astfel a fost declansata cercetarea prealabila in cazul a noua politisti, printre care adjunctii sefului IPJ Timis pe linie de ordine publica si politie judiciara si seful Politiei Recas.

Totul despre cazul politistului din Timis

Ucigasul politistului din Timis si-a cerut scuze

Cercetarea se face pentru modul in care a fost organizata interventia in timpul careia un politist din Timis a fost impuscat de Ionel Marcel Lepa, fiind vorba de un barbat cu cazier impresionant, dat in urmarire internationala.

Se pare ca nici politistul impuscat si nici colegul sau nu purtau veste antiglont, chair daca existau in dotarea Politiei. Oamenii legii aveau la ei pistol Carpati fabricat in anul 1994. Insa la Poliția Timis s-au descoperit si alte nereguli grave.

Printre cei cercetasi se mai afla si seful Serviciului Investigatii Criminale, seful Servicului de Logistica, agentul de la Serviciul de Investigatii Criminale – Compartimentul Urmariri, adjunctul sefului Politiei Timis pe linie de politie judiciara, seful Serviciului de Ordine Publica si cei doi agenti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri, potrivit hotnews.ro.

Vestele antiglont erau disponibile insa nu au fost folosite, cei doi agenti de politie mergand la Recas dar nu le-au preluat pentru a le avea asupra lor si a le utiliza.

S-a stabilit ca Serviciului de Investigatii Criminale Timis le-au repartizat, pana la 2 iunie, 15 maiouri antiglont si antiinjunghiere. Agentul care a plecat in misiune inarmat avea in dotare un astfel de maiou, insa nu l-a luat la plecarea in misiune.

Marcel Lepa s-a sinucis. Criminalul politistului din Timis a fost gasit mort, in celula. Ce s-a intamplat

Publicat: 08 iul. 2019, 16:28 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă