Telefonul Luizei este cheia care rezolva misterul de la Caracal. Vezi ce au gasit anchetatorii

Publicat: 26 Aug. 2019, 20:43 Ciao.ro

Noi detalii cutremuratoare apar in cazul de la Caracal, iar adevarul pare ca incepe sa iasa la iveala.

Telefonul Luizei este cheia care rezolva misterul Zilnic apar noi detalii care socheaza in cazul de la Caracal, care a cutremurat o tara intreaga.

Astfel ca anchetatorii au dezvaluit informatii de ultima ora cu privire la telefonul Luizei Melencu dar si la ultima localizare facuta. In decursul ultimelor cinci saptamani, criminalistii de la Bucuresti au venit sa faca noi cercetari, pentru a colecta posibile probe noi pentru dosarul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dinca.

Telefonul Luizei este cheia care rezolva misterul

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea

Conform unor surse confidentiale arata ca ultima localizare a telefonului Luizei Melencu a fost Releul Diosti. Luiza Melencu este din comuna Diosti, satul doljean Radomir, insa releul nu bate spre adresa acesteia, ci spre Caracal.

Ultima localizare a telefonului Luizei Melencu apare la data de 14 aprilie, fiind ziua in care ea a disparut, cu bataie inspre Caracal si nu spre Diosti, locul unde locuieste familia sa, releva ca pe drum telefonul Luizei a fost inchis sau aruncat de catre criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca.

Alexandru Cumpanasu a vorbit despre numarul de înmatriculare al masinii lui Dincă: „Avem de a face cu o complicitate a sefului de la Permise”

Unchiul Alexandrei Macesanu a povestit la Antena3 cum a reusit sa obtina Gheorghe Dinca numărul de înmatriculare de la maşina sa. Mai exact, acesta ar fi vrut să obţină acele numere, pentru ca maşina lui să nu fie oprită în trafic.

„Sunt numere care de cele mai multe ori sunt date instituţiilor. Sunt numere care încep cu ultimele litere din alfabet, indiferent că sunt cu W, Y cu Z. Şi aici avem de a face cu o complicitate a şefului de la Permise.

Dacă procurorii nu vor face ceva în acest sens, dacă nu vor avansa cu indiciile pe care le-am predat acum ceva timp, voi începe să le prezint public şi atunci veţi înţelege la ce mă refer, la complicitatea şefului de la Serviciul de Permise Auto din Caracal”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Publicat: 26 Aug. 2019, 20:43 Ciao.ro
Pe aceeași temă