Litere pe Marte! Ce a aparut scris pe ‘planeta Rosie’. Specialistii NASA sunt socati

Publicat: 26 aug. 2019, 20:21 Autor: madalina m. Viral

O fotografie controversata a fost postata de curand pe retelele sociale. Multi au remarcat ca in imagine apare ceva foarte straniu.

Internautii au fost cei care au remarcat litere pe Marte. Intr-o fotografie realizata de catre un satelit al NASA apar doua litere foarte ciudate. Este vorba de „E” si „T”, iar acum oamenii de stiinta se straduiesc sa dezlege misterul.

Savantii incearca acum sa isi dea seama ce semnifica cele doua litere de pe suprafata planetei rosiatice. Simbolurile par sa se distinga foarte bine, pe planeta Marte. „Incercam sa aflam despre ce este vorba. Chiar este remarcabil. Acum avem graffiti chiar si pe Marte. Este practic un simbol stelar, odata cu aparitia filmului din anii ’80”, a spus o sursa din interiorul NASA.

Litere pe Marte! Ce spun savantii?

Elon Musk vrea sa lanseze bombe nucleare pe planeta Marte!

In anul 1982 a aparut filmul lui Steven Spielberg, in care personajul principal este E.T., un extraterestru care incearca sa se intoarca acasa, pe planeta sa. Multi dintre internauti cred ca este un semn foarte clar a existentei vietii extraterestre pe Marte.

Litere pe Marte! Ce a aparut scris pe 'planeta Rosie'

De curand si celebra trupa The Rolling Stones s-a facut remarcata pe Planeta Rosie. Aceasta a dat numele unei roci de pe respectiva planeta. Piatra care a luat numele veteranilor britanici este de dimensiunile unei mingi de golf si a fost prima roca lovita de un picior al robotului NASA care a ajuns anul trecut pe Marte.

Cei mai vigilenti dintre internauti, dar si cei pasionati de astronomie, au descoperit detaliile fascinante. Odata ce imaginea uluitoare a fost publicata in mediul online, a generat mii de discutii aprinse.

Desi planeta Marte este o sursa a foarte multor mistere, generate de-a lungul timpului, corpul ceresc inca este in mod constant fotografiat de catre NASA. Fotografia in care apar literele „E” si „T” a devenit virala, intr-un timp scurt.

Totusi, modul in care se formeaza relieful pe Marte nu poate fi explicat atat de usor de pe Terra. Ceea ce se vede in poza facuta de la mare altitudine poate fi complet diferit fata de ceea ce exista la suprafata. De ce colonistii de pe Marte vor suferi mutatii genetice, dupa ce se vor muta pe Planeta „Rosie”

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 26 aug. 2019, 20:21 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă