Descoperire scarboasa in camera de hotel! Iti intoarce stomacul pe dos ce a gasit o turista din intamplare

Publicat: 18 aug. 2019, 16:30 Autor: madalina m. Viral
Descoperire scarboasa in camera de hotel! Iti intoarce stomacul pe dos ce a gasit o turista din intamplare

O femeie a facut o descoperire nu foarte placuta, cand se afla in momentele de vacanta. Imaginile au ajuns rapid pe retelele de socializare, spre dezgustul tuturor.

Descoperire scarboasa in camera de hotel. Cea care a facut public adevarul este o turista care s-a cazat in incinta respectiva. Camera ei de hotel arata curatata, dar in realitate avea ascuns ceva foarte scarbos si periculos pentru sanatate.

Daca va intrebati ce mai e sigur de folosit intr-o camera de hotel, raspunsul va surprinde, in mod clar. Tanara a vrut sa foloseasca espressorul de cafea din incapere, in dimineata urmatoare dupa ce s-a cazat. Cand a vrut sa toarne apa in compartimentul special, a dat peste ceva horror.

Descoperire scarboasa in camera de hotel

Nu e de mirare ca turista s-a alarmat intr-un asemenea mod. In cafetiera pe care urma sa o foloseasca erau lasate bucati mari de mucegai. Se pare ca aparatul electrocasnic nu mai fusese curatat de foarte multa vreme. A taiat ratusca in jumatate si a ramas socata. Ce a gasit in jucaria de baita a copilului sau

Descoperire scarboasa in camera de hotel! Iti intoarce stomacul pe dos ce a gasit o turista din intamplare O femeie a facut o descoperire nu foarte placuta, cand se afla in momentele de vacanta. Imaginile au ajuns rapid pe retelele de socializare, spre dezgustul tuturor. Descoperire scarboasa in camera de hotel. Cea care a facut public adevarul este o turista care s-a cazat in incinta respectiva. Camera ei de hotel arata curatata, dar in realitate avea ascuns ceva foarte scarbos si periculos pentru sanatate. Daca va intrebati ce mai e sigur de folosit intr-o camera de hotel, raspunsul va surprinde, in mod clar. Tanara a vrut sa foloseasca espressorul de cafea din incapere, in dimineata urmatoare dupa ce s-a cazat. Cand a vrut sa toarne apa in compartimentul special, a dat peste ceva horror. Descoperire scarboasa in camera de hotel Nu e de mirare ca turista s-a alarmat intr-un asemenea mod. In cafetiera pe care urma sa o foloseasca erau lasate bucati mari de mucegai. Se pare ca aparatul electrocasnic nu mai fusese curatat de foarte multa vreme. Imaginile foarte scarboase au ajuns sa fie postate pe site-ul Reddit. Cea care a trecut printr-o asemenea intamplare, in momentele sale de vacanta, nu s-a sfiit sa le impartaseasca si altora totul. Pozele cu cafetiera dezgustatoare si plina cu mucegai s-au viralizat imediat.

Imaginile foarte scarboase au ajuns sa fie postate pe site-ul Reddit. Cea care a trecut printr-o asemenea intamplare, in momentele sale de vacanta, nu s-a sfiit sa le impartaseasca si altora totul. Pozele cu cafetiera dezgustatoare si plina cu mucegai s-au viralizat imediat.

„De aceea trebuie sa verificati espressorul de cafea din camera de hotel inainte sa il utilizati”, a scris femeia in dreptul imaginilor. Dezvaluirea din mediul online a dus si altele similare, din partea internautilor. Multi au marturisit ca au gasit mucegai in tot soiul de locuri, cand erau cazati in diverse unitati hoteliere sau resorturi de vacanta.

„Un prieten a gasit scutece folosite in containerul cu gheata de la hotel, cand era in vacanta”, a fost marturia unui internaut. Cel mai probabil, in cazul de fata, a fost vorba despre un hotel din Marea Britanie. Descoperire socanta facuta de un proprietar intr-un apartament!

„Am aflat pe calea cea grea ca nu trebuie vreodata sa uiti sa verifici. Am baut 3 cafele, iar cand am luat-o si pe a 4 a, au inceput sa iasa gandaci din cafetiera. Nici nu cred ca mai este nevoie sa spun ca nu am mai baut vreodata cafea in hoteluri de atunci”, a fost povestea unui alt internaut.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 18 aug. 2019, 16:30 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă