A taiat ratusca in jumatate si a ramas socata. Ce a gasit in jucaria de baita a copilului sau. Imagini ALARMANTE!

Publicat: 28 Mar. 2018, 12:16 Parenting

Expertii sustin ca tot mai multi copii au de suferit de pe urma umiditatii din oricare baie de resedinta.

Pericolul din jucariile de baie ale copiilor! Este experimentul realizat de un cercetator. A luat o jucarie folosita de copil in timpul baitei de seara si a taiat-o. A folosit un instrument curat si nou, cu o lama extrem de ascutita. In momentul in care lama a taiat pe din doua jucaria, expertul a ramas socat.

In interior se afla mizerie. Multa mizerie si mazga ramasa in urma contactului cu apa. Pentru ca jucariile acestea sunt prevazute cu gauri, de fiecare data cand sunt bagate in apa, retin lichid. Fie ca e vorba de apa curata sau apa cu spuma de baie, informeaza The Sun.

Pericolul din jucariile de baie ale copiilor!

Pericolul din jucariile de baie ale copiilor!Expertii sustin ca jucariile acestea sunt periculoase pentru cei mici. In interiorul lor raman resturi de apa cu sapun sau sampon. In timp, bacteriile din apa se inmultesc si pot forma si mazga sau mucegai. Expertii sustin ca, de fiecare data cand intra in contact cu apa, jucaria elimina bacterii in apa curata.

Asa copiii risca sa faca boli periculoase si infectii. Expertii sustin ca intr-o jucarie de mici dimensiuni pot locui pana la 9,5 milioane de bacterii. Cei mici folosesc jucariile pentru a se stropi cu apa pe fata. Daca bacteriile intra in contact cu ochii, nasul sau gura, diverse boli pot aparea.

In afara de acest pericol, expertii sustin ca jucariile au chimicale ce pot hrani bacteriile. Acestea pot deveni mai puternice si rezistente la medicamente. Expertii trag un important semnal de alarma parintilor din lumea intreaga.

Daca va lasati copiii sa se joace cu astfel de jucarii, aveti grija ca dupa fiecare baie sa le spalati si sa le uscati corespunzator.

Publicat: 28 Mar. 2018, 12:16 Parenting
Pe aceeași temă