Socant! Barbatul din Brasov care si-a ucis familia nu are regrete. Ce crede el ca s-a intamplat cu familia sa. Ce au gasit anchetatorii

Publicat: 28 Mar. 2018, 11:15 Life

Ieri, intreaga Romanie era cutremurata de o crima oribila savarsita de un barbat din Brasov.

Barbatul din Brasov care si-a ucis familia nu are regrete. Acesta este convins ca si-a trimis familia spre o lume mai bine. Informatiile au fost facute publice de catre purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori Braşov, Daniel Dancă. Autoritatile sustin ca barbatul din Brasov este consumator de droguri.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Şi-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceştia să fie mai liniştiţi. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui.

Urmează să mai facem investigaţii să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înţelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul pentru Mediafax.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Mar. 2018, 11:15 Life
Pe aceeași temă