EXCLUSIV | Karmen e pusă pe fapte mari în 2024! Ce își dorește să facă fiica cea mare a lui Adrian Minune și ce hotel își construiesc artiștii!

Publicat: 31 dec. 2023, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Karmen Simionescu este super realizată la vârsta ei de 26 de ani. Are o familie frumoasă, e fericită și totul îi merge din plin.  A petrecut sărbătorile în sânul familiei și se gândește deja la ce o să îi aducă pe plan profesional noul an.

Pe lângă afacerea pe care o va dezvolta pe cont propriu, fiica cea mare a lui Adrian Minune a dat din casă și ne-a povestit că mama ei, Cati, soția celebrului manelist, se ocupă de un hotel al familiei pe care au decis să îl construiască chiar lângă casa lor părintească.

„De Revelion și de Crăciun stau împreună cu familia pentru că spiritul sărbătorilor este adus de familie. Îmi permit să gust din toate pentru că sunt foarte mândră că m-am îngrășat 6 kilograme. Eu sunt în extrema cealaltă! Avem 45 de kilograme și eram subponderală. Mi-am făcut calculul acela cu înălțime, greutate, vârstă, acum sunt foarte bine. Sunt mulțumită dar trebuie să mă țin pe linia de plutire. Nu mi-e frică să mănânc, am de la mama natură niște calități!”, ne-a declarat Karmen Simionescu, chiar înainte cu puțin timp de Crăciun.

Ciao.ro a mai aflat faptul că familia lui Adrian Minune își construiește un hotel propriu de care se va ocupa îndeaproape chiar soția artistului, Cati.

„Mama face foarte bine, se ocupă de hotelul pe care îl  construim lângă casa noastră părintească! Sperăm să fie gata anul viitor! În curând eu mă voi ocupa de zona de organizare de evenimente!”, ne-a spus Karmen pentru Ciao.ro, având planuri mari pentru 2024. Și ca să înceapă anul nou și mai bine, artista se gândește și la o vacanță exotică dar deocamdată nu știe exact ce destinație va alege pentru asta.

Nu știe ce cadouri îi mai poate face tatăl lui ei, Adrian Minune

Întrebată ce cadouri își vor face cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Karmen știa sigur că fetiței sale, Sofi, o să-i aducă Moșul role și patine, dar pentru tatăl său este greu și în ceea ce o privește să mai aleagă vreun dar special.

„Este foarte dificil să îi faci cadouri, în mod special tatălui meu, pentru că, ce îi poți oferi unui om care are absolut orice! Uite că Adriana i-a făcut un cadou anul acesta!”, a mai completat Karmen care mărturisește că își va boteza nepoțica în vara lui 2024, posibil tot atunci când sora ei, Adriana, va face și nunta. Fiind un dublu eveniment.

„Iubirea ar trebui să fie fără interese”

Cu ce gânduri intră Karmen Simionescu în anul 2024? Nimic mai simplu! Își dorește că oamenii să fie mai buni și să „împrăștie” multă iubire!

„Îmi doresc că noi, oamenii, să fim mult mai buni, să învățăm să iubim cu adevărat, pur, inocent, cum ar trebui să fie iubirea. Să fie blândă, fără interese!”, spune, foarte sigură pe ea, fiica cea mare a lui Adrian Minune.

 

 

Publicat: 31 dec. 2023, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă