Descoperire socanta facuta de un proprietar intr-un apartament! Imediat ce-a deschis usa s-a scarbit total si a pus mana pe telefon ca sa filmeze VIDEO

Publicat: 23 apr. 2018, 21:30 Autor: madalina m. News 3

Proprietarul a facut o descoperire socanta in apartamentul sau.

Barbatul a decis sa filmeze totul, pentru ca nu i-a venit sa creada ce a putut sa ii lase un chirias in casa. A facut insa o descoperire socanta, iar el a reusit ii ingrozeasca chiar si pe internauti, odata ce a realizat un filmulet cat se poate de explicit.

Mai mult, totul s-a intamplat intr-un apartament din Hanover, in Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, acolo unde proprietarul a mers pentru prima oara sa isi vada noua achizitie imobiliara, dar la scurt timp s-a a regretat amarninc.

Descoperire socanta facuta de un proprietar intr-un apartament

Proprietarul a ajuns pentru prima data la acel apartament care tocmai fusese eliberat de un chirias, odata ce locuinta a fost vanduta. Totusi, cel care a locuit acolo inainte nu si-a dat absolut deloc interesul sa lase imobilul intr-o stare cat de cat decenta.

In primele secunde in care a intrat in acel apartament, barbatul a facut o descoperire socanta si a fost lovit de un miros greu de gunoi. In absolut toate camerele existau sute de cutii de bere, resturi de mancare, cutii de pizza si tot soiul de ambalaje ce fusesera adunate cu lunile.

Totodata, proprietarul era alaturi de sotia si fiica lui atunci cand au mers cu totii sa vada noul apartament in care se vor muta, dar au facut acea descoperire socanta si scarboasa. El a povestit ca sutele de cutii de bere erau puse unele peste altele si depaseau in inaltime marimea unul dulap.

Familia din Pennsylvania a facut acea descoperire dezgustatoare imediat ce-au semnat actele si au mers sa vada apartamentul, pe 19 aprilie. Barbatul a marturisit ca a gresit atunci cand s-a grabit sa cumpere bunul imobiliar, fiindca nu vizionase inainte locul si a mers mai mult pe mana agentului care ii recomandase proprietatea.

Odata ce-au intrat pe usa, insa, au avut parte de o descoperire scarboasa, pe care cel mai probabil si-o vor aminti mereu. Mizeria de nedescris din apartament i-a lasat fara cuvinte si nici nu stiau initial cum vor ajunge din hol in toate camerele.

Noul proprietar a mai povestit ca s-a folosit de cutiile de pizza gasite pentru a face un soi de „carare” prin casa, fiindu-i frica sa nu calce pe ceva si sa se raneasca. „Acest apartament ar putea castiga premiul pentru cel mai groaznic loc pe care l-am cumparat pana acum”, poate fi auzita cum spune sotia barbatului pe inregistrare.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 23 apr. 2018, 21:30 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă