EXCLUSIV| Elena Ionescu a făcut pace cu tatăl copilului ei! „Când doi oameni se despart, cel mai inteligent cedează”

Publicat: 30 mai 2021, 09:58 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pentru cine bate inima Elenei Ionescu și cum s-a aranjat viața ei de când și-a cumpărat apartament cu banii câștigați la Survivor, vedeta a povestit exclusiv pentru Ciao.ro.

Dacă și-a găsit sau nu jumătatea, Elena Ionescu a fost cât se poate de sinceră în declarațiile făcute pentru Ciao.ro. Deocamdată, artista se dedică trup și suflet băiețelului său de doi ani și jumătate, Răzvan, de dragul căruia a făcut și pace cu tatăl acestuia.

Elena, tu și băiețelul tău,  v-ați mutat curând în casă nouă! Cum e? Sunteți fericiți?

Da, ne-am mutat la casă nouă, suntem foarte fericiți! Răzvan s-a acomodat imediat, surprinzător, i-a plăcut atât de mult locația încât el de fiecare dată când vorbesc cu el și e la bunici, îmi spune că abia așteaptă să ajungă acasă, la apartament.  Până acum noi am stat la o casă, cu curte, acum avem un apartament care are o mică curticică și chiar dacă inițial mi s-a  părut că o să îi fie greu, uite că s-a acomodat foarte bine și e tare fericit. I-am creat așa niște locuri în casă special pentru el, ceea ce i-a plăcut foarte tare, știe că o camera îi aparține acum. Și acolo, la curte, unde stăteam cu chirie, avea o camera a lui, dar neavând nici televizor,  pentru că nu i-am dat voie să se uite până la 2 ani de zile la televizor, acum, ușor-ușor crește și trebuie  să îi fac și lui colțul lui, camera lui, care să îl facă să se simtă cât mai bine și confortabil.

Mai avem câte ceva de făcut, a venit canapeaua, am instalat luminile, încă mai cărăm mobilă, avem o baie și bucătăria terminată, livingul îl aranjăm deja încet-încet. Nu o să avem vacanță anul ăsta pentru că avem multe lucruri de făcut și proiecte, o să sacrificăm puțin perioada următoare dar o să fie timp și pentru asta.

S-au dus toți banii de la Survivor?

Banii de la Survivor s-au dus complet pe apartament, adică exact cât a costat apartamentul atât a fost și premiul de la Survivor, ceea ce m-a bucurat foarte tare pentru că investiția am făcut-o imediat, tocmai pentru a nu cheltui banii.

Acum, că ți-ai luat casă, ce îți mai dorești pentru tine și băiețelul tău? Care va fi următorul pas?

Nu mai îmi doresc decât sănătate. Îmi doresc să fim  liniștiți, Răzvănel să înceapă și el  grădinița. L-am dus deja de vreo 2 ori dar nu a fost foarte încântat, însă încet-încet ne învățăm. Vreau să meargă proiectul ăsta în continuare, „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că îmi place mult ideea de a filma nonstop cu el, petrecem foarte mult timp împreună și pe Razvanel se vede acest efect de a-l crește frumos și de a învăța să fie sociabil, de a avea activități foarte frumoase, lucru pe care nu  aș fi avut ocazia în altă conjunctură  să le facem. Avem foarte multe activități.

Cum e Răzvan acum?

Răzvan are 2 ani și jumătate dar este un copil foarte matur, un copil care îmi  umple sufletul de bucurie. Este cea mai mare motivație a vieții mele, satisfacție,  simt că sunt un om împlinit din toate punctele de vedere, este un copil cuminte, așa cum spuneam matur, cu care mă  înțeleg extrem de bine, nu este un copil răsfățat. Se bucură de toate lucrurile mărunte, ceea ce asta mi-am dorit și se pare că Dumnezeu mi-a dat o minune.

 Întreabă de tatăl lui, petrece mult timp cu el?

Răzvănel petrece în timpul weekend-ului cu tatăl lui, mai nou, și doarme la el. Până acum,  am zis că era mititel și  să nu îi facem trecerea prea radicală.  Acum deja el se implică mai mult în viața lui, ceea ce este normal și frumos. Am ajuns la o relație de comunicare  foarte OK, avem chiar bază unul în celălalt și asta e cel mai important. În general, așa cum am spus, într-o relație de genul ăsta, când doi oameni se despart, cel mai inteligent cedează, dar uite că aici nu a fost cazul, ne-am înțeles și cumva, ce e mai important, de dragul lui  Răzvănel am ajuns să comunicam foarte bine și să înțelegem că  pentru el cel mai important este să fie liniște și o comunicare bună.

Tu ți-ai găsit jumătatea? Liniștea? Sau ești încă singură?

Sunt încă singură! Ce-i drept, ultima perioadă a năvălit peste mine cu toate proiectele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut activitate. Faptul că acum și mobilez apartamentul și că ne-am mutat și că  suntem în proiectul ăsta în care filmăm și că mi-am recuperat contul de instagram după 7 luni de zile m-a luat cu un entuziasm de nu am mai avut timp să mă ocup și de partea personală, dar cu siguranță va veni atunci când voi fi pregătită. Cred că Dumnezeu ți le aduce atunci când ești pregătită. Toate vin la timpul lor!

Ce îți dorești pentru tine, din punct de vedere sentimental? Cum te vezi pe acest plan peste puțin timp?

Îmi doresc un om la fel ca mine, dacă s-ar putea, un om cu  credință, un om cu principii, un om care are o experiență de viață, care știe să delimiteze binele de rău, să fie un om înțelept, un om pe care să mă pot baza, să ne putem baza unul pe celălalt și un om care să mă iubească  atât pe mine cât și pe Răzvanel și cu care să îmi creez o familie.

Eu sunt o familistă convinsă și tind să cred că în viața asta o să îmi creez o familie frumoasă, așa cum am văzut la părinții mei, la familia mea, iar faptul că am început așa prin a avea  o relație de început cu familie și am divorțat cred că a fost decât un pas înainte, o motivație  foarte mare, să mă redescopăr pe mine.

Această separare a noastră pentru mine a fost  un avantaj pentru că eu m-am  redescoperit pe mine din multe puncte de vedere, am devenit parcă altfel, mai înțeleaptă.  Așa vreau să cred că am devenit un om mai bun și că lucrez în fiecare zi la treaba asta!

Îți mai dorești copii?

Da, îmi doresc, dacă am să găsesc  omul potrivit care să își dorească  treaba asta, de ce nu, i-aș face un frățior sau o surioară lui Răzvănel care își dorește mult  asta și cred că dacă va fi sa fie va fi chiar încă o binecuvântare pentru mine!

Publicat: 30 mai 2021, 09:58 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×