Tatal victimei lui Mario Iorgulescu, reactie acida: „Mi se pare ceva facut pe furis”

Publicat: 25 sept. 2019, 11:06 Autor: Simona Vedete

In decursul zilei de ieri, fiul sefului LPF a fost mutat pe ascuns intr-o clinica din afara tarii.

Tatal victimei lui Mario Iorgulescu. Danu Vicol a fost ucis in urma tragicului accident provocat de Mario iorgulescu, iar acum o noua veste socheaza tara, si indeosebi pe parintii victimei.

Dupa mai multe tentative esuate, Gino Iorgulescu a reusit sa-si transfere fiul intr-o clinica din afara tarii, insa nu s-a precizat in ce oras si in ce tara.

Tatal victimei lui Mario Iorgulescu

La auzul acestei vesti, tatal victimei a reactionat, fiind stupefiat de ceea ce se intampla, insa isi pune toata increderea in justitia romana.

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere în justiție” a spus acesta pentru Stirile TVR.

Procurorul general a vorbit despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din tara: „In societatea asta nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala”

Bogdan Licu, procurorul general, a facut declaratii in decursul zilei de azi cu privire la transferul lui Mario in afara tarii. Acesta a spus ca un procuror nu se poate opune unui asemenea transfer, pentru ca este vorba despre o persoana aflata intr-o stare de sanatate precara.

„Nu poți să dispui măsuri prevenetive față de o persoană aflată într-o asemenea situație precară de sănătate”, a spus Bogdan Licu, potrivit g4media.ro.

Licu a fost intrebat daca scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu este un artificiu pentru sustragerea acestuia de la raspunderea penala, pentru ca a ucis un barbat in momentul producerii accidentului.

„Viața ne-a demonstrat că în societatea asta nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală, poate să facă doar puțină condiție fizică, dar tot este prins până la urmă” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Se pare ca procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au solicitat conducerii Spitalului Elias, in decursul zilei de ieri, sa spuna care au fost pasii procedurali in luarea deciziei ca Mario Iorgulescu sa fie transferat la un alt spital dintr-un alt stat membru UE.

Publicat: 25 sept. 2019, 11:06 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă